Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπογραφή σύμβασης για το ταρτάν του στίβου στο ΕΑΚ»

Στην υπογραφή της σύμβασης για την «Αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα του στίβου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Δ. Βικέλας» προχώρησαν ο Δήμαρχος Βέροιας, κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, με τον Παύλο Πετρίδη, η τεχνική εταιρία του οποίου εδρεύει στο Κιλκίς. Το έργο αφορά στην αντικατάσταση του ελαστικού συνθετικού τάπητα που είναι επιστρωμένος μέσα στα όρια της εσωτερικής περίφραξης του αγωνιστικού χώρου. Η επιφάνεια επίστρωσης του νέου ελαστικού συνθετικού τάπητα είναι περίπου 9.000μ², ενώ ισχύουν οι προδιαγραφές επιδόσεων για συνθετικά δάπεδα επιφανειών στίβου της Διεθνούς Ένωσης Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού.

Το έργο, ο προϋπολογισμός του οποίου ανέρχεται σε 895.000,00 €, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ανάπτυξης και αλληλεγγύης της αυτοδιοίκησης «Αντώνης Τρίτσης».


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ