Quantcast

http://picasion.com/

Στον εισαγγελέα ο διοργανωτής του γλεντιού που ξαγρύπνησε την Κυριακή τη μισή Βέροια

Συνελήφθη από τη ΔΙ.ΑΣ.
Στο γραφείο του Εισαγγελέα Βέροιας συνέχισε το γλέντι του ο ιδιοκτήτης της οικείας που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής το ξέφρενο γλέντι γάμου. Όπως είχαμε αναφέρει και στο σχετικό ρεπορτάζ (δείτε εδώ), το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιουνίου ξεκίνησε σε αυλή σπιτιού Ρομά στον... κάμπο της Βέροιας, γλέντι γάμου, το οποίο όχι μόνο συνεχίστηκε μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά συνοδευόταν με πολύ δυνατή ζωντανή μουσική ακόμα και πυροβολισμούς στον αέρα για το... εξτρά της χαράς!

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογης έντασης γλέντια από την ίδια περιοχή ξεσηκώνουν τη μισή Βέροια στο πόδι, με τους κατοίκους να εκδηλώνουν την αγανάκτησή τους, ειδικά όταν την επομένη είναι για κάποιους εργάσιμη ημέρα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που διοργανώθηκε το περιβόητο γλέντι που διατάταξε την κοινή ησυχία των κατοίκων της Βέροιας, συνελήφθη από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του και οδηγήθηκε την επόμενη κιόλας ημέρα στον Εισαγγελέα της Βέροιας.

11 σχόλια:

  1. Αύριο πάλι έξω θα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ θα έπρεπε να τον εκτελέσουν ε;

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΑ... "ΑΚΡΑ" ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ;;;

      Διαγραφή
  2. δηλαδη η αστυνομια πηγε εκεινο το βραδυ μετα τα μεσανυχτα στον γαμο και τους εκανε συσταση να σταματησουν και αυτοι συνεχιζαν ως το πρωι;;; αδιαφορησαν στις συστασεις της αστυνομιας;;; το πρωτο αρθρο δεν το διευκρινίζει αυτο.
    και η αστυνομια τι εκανε;;; εφυγε απο το γλεντι γιατι δεν ηταν ...καλεσμενη;;;;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να κάνει η Αστυνομία αυτή η κατάσταση θα συνεχίζετε είτε ναι είτε όχι,αφού τους πούλησαν τα χωράφια τους για κανουν συνικοισμο γιατί να μην τραγουδούν και ν,α χορεύουν μέχρι το πρωί ,θα πηγαίνουν μήπως για δουλια όχι, ότι τους κόφτει το κάνουν,η τοπικές αρχές τους χριαζονται ,αυτά και καλητους διασκέδαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως τα ματάκια μας πόνεσαν από την ορθογραφία σου φίλε μου...και αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει αλλά...δεν το βλεπω

      Διαγραφή
    2. Ε είσαι χαχας και χαμένος..στον κόσμο σου! Ο άλλος σου λέει για ένα κοινωνικό πρόβλημα που το βιώνουμε όλοι και ότι δεν πάει άλλο.. Εσύ να είσαι νομοταγής πολίτης να πληρώνεις φόρους κλπ κλπ και οι άλλοι να κάνουν ότι θέλουν σε βάρος δικό σου και της κοινωνίας και να μην τους κάνουν τπτ λες και είναι υπεράνω νόμων ( που ειναι) και εσυ του λες για τα ορθογραφικά του λαθοι.. Δεν λέω πρέπει να γνωρίζουμε την γλώσσα μας άλλα σε παρακαλώ πολύ βάλε τα προβλήματα σε μια ζυγαριά και σχολίασε το πιο βαρύ.. Επίσης είναι αγένεια να μιλάνε κάποιοι για κάτι και εσυ να πεταγεσαι και να απαντάς κάτι άσχετο εκτός θέματος...

      Διαγραφή
  4. Ε βεβαια εκανα επιδρομη οι εξαιρετικοι αστυνομικοι της Βεροιας μια γλυκυτατη κυρια που εχει γραψει κοσμο μαζι μ εναν λαλιστατο διας εγραψαν αγροτακια με τα μηχανακια που πηγαιναν στο χωραφι επειδη δεν φορουσαν κρανος,εχουν κατακλεψει ολα τα σιδερα απο οικοπεδα οι γιουφτ αλλα εκει μοκο...ο αγαπητος διας υψωσε φωνη ομως στα αγροτακια μαγκιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος έχει θέμα η πρόβλημα με συμπεριφορές να πηγαίνει να ζητά το λόγω και όχι να κρύβεται πίσω από ένα κινητό ή υπολογιστή και κλαίγεται σαν κοριτσάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γραψε και εσυ το ονομα σου αγορακι λεμαργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να δω τέτοια συμπεριφορά της Αστυνομίας και στο μπάσκετ του συνοικισμού Κυψέλης, που σε τακτά χρονικά διαστήματα κάποιοι γνωστοί - άγνωστοι ξεσηκώνουν τον κόσμο με τα ``γλέντια ``τους. Μέχρι τώρα παρόλο τα τηλέφωνα που γίνονται δεν τους ενόχλησε κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ