Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξηρολίβαδο: Επιχείρηση για τον εντοπισμό τραυματισμένου μοτοσυκλετιστη

Συντονισμένη επιχείρηση διάσωσης από δυνάμεις της πυροσβεστική και της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη από τις 7.30 το απόγευμα στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Τ.Κ Ακρινής Κοζάνης και Ξηρολίβαδου Ημαθίας, για τον εντοπισμό μοτοσικλετιστή που έπεσε σε χαράδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος, επικοινώνησε με τις Αρχές και έδωσε τις συντεταγμένες του σημείου που βρίσκεται τραυματισμένος. Μέχρι κι αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο υπάρχει επικοινωνία μαζί του και οι πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο από την Κοζάνη όσο κι από την Ημαθία, τον πλησιάζουν, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εξαντλημένος – αφυδατωμένος.

Πηγή

3 σχόλια:

  1. Τι γύρευε μόνος του στο βουνό ? Κάποτε στο Ξηρολίβαδο τους έκανα παρατήρηση για τρέξιμο μέσα στο χωριό , για εποχή που γεννά λαγός κλπ. , στο κόσμο τους , το άθλημα "ψώνιο" στην φύση ! Τώρα κόψτε
    του τιμολόγιο να καταλάβει και να τον πονέσει , έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Προς Λυπάμαι φίλε που δεν βλέπεις την πραγματικότητα , εσένα ποιό μέτρο σε κτύπησε ?

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ