Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκαριστικό τροχαίο στο κέντρο της Βέροιας - Σφοδρή σύγκρουση δίτροχου με ΙΧ

«Πέταξε στον αέρα» ο αναβάτης - Το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο
Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 7 Ιουνίου στο κέντρο της Βέροιας. Ήταν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, όταν ένας δυνατός θόρυβος αναστάτωσε όσους περνούσαν από το συγκεκριμένο σημείο. Ένα μηχανάκι, που οδηγούσε ένας άνδρας, συγκρούστηκε μ' ένα αυτοκίνητο στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Μαλακούση. Η πρόσκρουση ήταν τόσο μεγάλη που ο οδηγός του δικύκλου στην κυριολεξία «πέταξε στον αέρα» για λίγα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με σφοδρότητα στο οδόστρωμα. 

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Τροχαία και ο Σταθμός του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφέρει τον τραυματία στο Νοσοκομείο. Όσοι είδαν live, το συγκεκριμένο τροχαίο έχουν σοκαριστεί. Ο αναβάτης είχε μεν τις αισθήσεις του, αλλά φαινόταν αρκετά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το θύμα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα για τις πρώτες βοήθειες. Προανάκριση του τροχαίου διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που έγινε το ατύχημα:






14 σχόλια:

  1. Τα ντελίβερι είναι δημόσιος κίνδυνος.....προχτές παραβίασε ,μηχανάκι τον μονόδρομο, και σε παρατήρησή μου αυτό που κάνει είναι παράνομο και επικίνδυνο....μου απάντησε......αν με κτυπήσεις το πρόβλημα θα το έχεις εσύ και όχι εγώ, γιατί εγώ βγάζω το μεροκάματό μου......αυτή είναι η λογική που επικρατεί δυστυχώς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην προκειμένη περίπτωση που το είδα ζωντανά παππούς με μπλε όχημα μπήκε φορτσατος με πάνω από 30 χλμ /ώρα στην στροφή και τον κοπανισε ο μηχανκοβιος δεν ήταν ντελιβερας είχε μηχανή μεγάλου κυβισμού και δεν ήταν παρανομος

      Διαγραφή
  2. Περαστικά σε αυτόν που τραυματιστηκε.

    Δουλεύουν στη πόλη 30 ντελιβεραδες και πρόβλημα υπάρχει, μόνο με δύο εταιρίες με μπλε και κόκκινα κουτιά από πίσω.
    Πιτσιρικάδες, τρέχουν, μπαίνουν σε μονόδρομο σε όλο το μήκος του δρόμου, προσπερνάνε σαν τρελοί.
    Να επιληφθεί η τροχαία πριν γίνει το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε φορέστε το κράνος σωστά ρε, δεμένο! Όχι σαν περικεφαλαια ίσα ίσα μη σας γράψουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περαστικά στο νεαρό! Ας μας απαντήσει η αστυνομία, γιατί επιτρέπει τα ΄΄υπόστεγα΄΄ σε αυτά τα μηχανάκια με τους γάντζους να προεξέχουν από τις δυο πλευρές, σα να θέλουν να ΄΄ψαρέψουν΄΄ κάποιον πεζό! Είναι κι αυτό θεμιτό στη λογική του μεροκάματου; Όντως η ασφάλεια έρχεται δεύτερη; Αστυνομία, παρακαλώ απάντηση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει ξεφύγει το θέμα και το ξέρουν όλοι, καλό είναι να μαζευτούν αυτοί με τα κόκκινα κουτιά, δεν θέλουμε ατυχήματα είναι κρίμα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι σας γιατί είδατε παρκαρισμένο έναν ντελιβερα εκεί, πέσατε να τους φάτε, λέει πουθενά ότι αυτός που τράκαρε ήταν ντελιβερας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΥΤΌ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑΔΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΏΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ.

      Διαγραφή
  7. Και εμένα ηθρε μηχανάκι ανάποδα στον μονόδρομο με κόκκινο κουτί ....Αλλά σταμάτησε εν τέλει επειδή εχω παλιό αμάξι απλά δεν έκοψα και πήγαινα κανονικά. Αν θέλει ας πέσει πάνω στο αμάξι δεν έχω θέμα άμα γίνει μετωπική... Αυτός θα μετράει κόκκαλα...και δεν είναι σε βρίζουν κιόλας που άμα κατέβεις και τον τινάξεις τρεις μπατσες θα τρέχει στην μαμα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα σας με υγεία δεν ξέρω αν ήταν ντελιβερι η όχι ξέρω ότι στην πόλη της Βέροιας προτεραιότητα έχουν τα ΤΑΞΙ και τα ΑΣΤΙΚΆ ούτε ΣΤΟΠ. βλέπουν ούτε ανόδους βλέπουν τα ΑΣΤΙΚΑ σε στριμώχνουν στη κάθοδο παίρνουν ανοιχτά τις στροφές λες και και είναι συρόμενα φορτηγά,ΕΛΕΟΣ ........και προπάντων τις γυναίκες μας βρίζουν κιόλας, προχθές βγήκε από ΣΤΟΠ ταξί και με έβρισε που του του έκανα παρατηρήσει γιατί δεν σταμάτησε και φορέματα εγώ . ΝΤΡΟΠΉ ΣΆΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ΤΑΡΙΦΕΣ είναι εξυπηρετικοί στον δρόμο μόνο αν είναι να εξυπηρετήσουν άλλον ΤΑΡΙΦΑ.

      Διαγραφή
    2. Είμαι σίγουρη ότι παραβιάζεις το στοπ και βρίζεις τον απέναντι. Μάλλον είσαι απ αυτές που στην πλατεία ρολογίου βρίζει τους ταξιτζήδες γιατί νομίζεις ότι εχεις προτεραιότητα. Μάλλον έχεις άγνοια για το πόσο επικίνδυνη είσαι

      Διαγραφή
    3. ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΠ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ .

      Διαγραφή
  9. Λοιπόν... όλοι λέτε μαλακιες ότι τα ντελιβερι φταινε.. Ε λοιπόν δεν φταίνε... τρέχω ,μπαίνω σε μονοδρομο,γιατί παίρνεις εσύ πελάτη και λες ότι άργησε η παραγγελιά σου και οι περισσότεροι μιλάνε ειρωνικά και όταν σου ερχεται την παραγγελία στο σπίτι μιλάς σαν λετσος του κέρατα... μετά ο κάθε ντελιβερας Εκτός τα βάσανα της καθημερινότητας σκέφτεται και την μαλακια σου και αφαιρείτε στον δρόμο.. όλοι λέτε πως και καλά σκέφτεσαι τα παιδιά που δουλεύουν στον δρόμο με τα μηχανάκια.. ειλικρινά μαλακες δεν μπορώ να καταλάβω όταν βρέχει Γιατί παραγγείλετε περισσότερο.. και κλαίτε περισσότερο επειδή περιμένετε.. Σεβασμός πρέπει να υπάρχει και όχι ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ