Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξαναγεννήθηκε το οπαδικό κίνημα στη Βέροια

Η ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» υπήρξε διαχρονικά μέσα στις κορυφαίες ομάδες του επαρχιακού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Μαζί με την Λάρισα, τον ΟΦΗ, την Ξάνθη, και τον ΠΑΣ Γιάννενα, η Βέροια μπορεί να περηφανεύται πως βρίσκεται στο top-5 των ομάδων εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ειδικά τις δεκαετίες του 1970, 1980 και 1990 είχε χιλιάδες υποστηρικτές από ολόκληρη την Ημαθία. Σε κάθε αγώνα το Δημοτικό Στάδιο γέμιζε με φιλάθλους που την υποστήριζαν θερμά.

Από την φετινή χρονιά, ίσως η πιο σημαντική επιτυχία, ακόμα και από την ίδια την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν η εποστροφή του κόσμου στις εξέδρες και η αναγέννηση του οπαδικού κινήματος.

Η Θύρα-4 μετά από πολλά χρόνια γέμισε ασφυκτικά και το καλύτερο είναι ότι ο μέσος όρος ηλικίας ήταν κάτω από 20 ετών, κάτι που σημαίνει πως αυτή η ομάδα έχει παρών και μέλλον.

Μάλιστα, στο πρόσφατο αγώνα μπαράζ κόντρα στην Λαμία, περίπου 100 άτομα έκαναν πορεία στη Βενιζέλου και κατευθύνθηκαν με τα πόδια στο γήπεδο. Με πανό, συνθήματα και επευφημίες ξεσήκωσαν την πόλη και θύμισαν σε όλους τι σημαίνει... Βασίλισσα!

30 σχόλια:

  1. Τι πινετε ρε; Δηλαδη ειναι η Βεροια στο τοπ 5 και οχι η Παναχαικη, ο Αστέρας, ο Παναιτωλικος. Οτι να ναι.
    Οπαδικο κινημα η Βεροια με 20 νοματαιους που οι 15 αν ερθει ο παοκ θα ειναι παοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος.οπαδικο κίνημα 15χρονων έπρεπε να λεει...π από τους 3 χιλιάδες οπαδούς όταν ήταν στο γηπεδο,όλοι ήταν μπαοκτσηδες π φορούσαν την μπλούζα του Μπαοκ.ζητημα να ξέρανε τι χρώματα είχε η ομάδα μας..μην μιλήσουμε ότι σαν ομάδα δεν έχουμε οπαδούς π να υποστηρίζουν μόνο Βέροια,όπως οι άλλες ομάδες π αναφέρει το άρθρο,που έχουν μόνο οπαδους

      Διαγραφή
    2. Σωστός φίλε μου

      Διαγραφή
    3. Ποιος Αστέρας ρε καημένε και ποιος Παναιτωλικός; Ο Αστέρας των 200 ατόμων ή ο Παναιτωλικός με τις 10 συμμετοχές στην Α' Εθνικη; Την ιστορια της ομαδας της πολης την ξερεις ρε ασχετε; Τράβα στη Βικιπεδια να τη μάθεις.

      Διαγραφή
    4. και οι άλλοι 5 ΑΕΚ. χα χα χα

      Διαγραφή
    5. Στον Ανώνυμο 16 Ιουνίου 2022 9:48 π.μ. Φίλε μάλλον δεν είσαι από Βέροια. Αυτές η ομάδες που είπες δεν πιάνουν μία σε δυναμική φιλάθλων μπροστά στην <>. Στο ματς με τον Λεβαδειακό είχε τουλάχιστον 6.000 κόσμο και λίγους λέω. Είχε κάπια ομάδα από αυτές που είπες τόσο κόσμο σε κάποιο ματς. Αποκλείεται! Όσο για τον παοκ λες ανακρίβειες και εκτίθεσαι. Πραγματικά ακόμα και ο σύνδεσμος τους έκλεισε. Μόνο και μόνο το τελευταίο που είπα δίχνει την ανυπαρξία τους στην πόλη!

      Διαγραφή
    6. Ποιανού σύνδεσμος έκλεισε ακριβώς?

      Διαγραφή
    7. Προς 2:49 θα θελες πολύ να κλείσει χαχολε γιατί σε τρώει τόσα χρόνια ότι υπάρχει μόνο ΠΑΟΚ στην πόλη και οσο υπάρχει ο σύνδεσμος δε θα κυκλοφορεί τίποτα άλλο….Αναστολή ως την 31/7 λόγω Αυγενάκη και μετά περνά από το στενό του συνδέσμου και σκύψει το κεφάλι

      Διαγραφή
    8. Προς 16 Ιουνίου 5:44 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ! ΟΤΑΝ Η ΒΑΣΙΛΗΣΣΑ ΣΑΣ ΝΙΚΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΤΗΝ Β ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΧΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ 20 ΜΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

      Διαγραφή
    9. ΠΡΟΣ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 5:44 ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ. ΒΕΡΟΙΑ μπαοκ β 2-1 2.000 ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ 20 παοκτσιδες! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

      Διαγραφή
  2. Ρε βεροιωτακια καθιστε καλά κ που σας μιλάμε αξία σας δίνουμε άντε μην σας αρχίσουμε στις μπατσες πάλι. ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΟΚ και όσοι το αμφισβητείτε οπότε θέλετε ξέρετε που είμαστε παλιό παιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε κατσε καλα εσυ γεννιτσαρε , ειτε το θες ειτε οχι η ομαδα της πολης ειναι η ΒΕΡΟΙΑ και οι οπαδοι της ομαδας σου στην πολη ειναι ανυπαρκτοι εδω και 8 χρονια

      Διαγραφή
  3. ρε μάγκες δεν υπάρχει μετρο σύγκρισης. Η βεροια κατα 90% ειναι ΠΑΟΚ . Δεν υπαρχει αλλη ομαδα, δεν μιλαω για τους καφετεριακες που ασχολούνται με τις ομάδες τους μια Κυριακή. ΠΑΟΚ ειμαι και εγω και οπως πηγαινω βλεπω την ομαδα του χωριου μου μπορει να παω να δω και την βεροια ; Ποιο το προβλημα; Ομαδα του χωριου μου ειναι και η βεροια μακαρι να ανεβεί Α εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μιλας τοσο υποτιμιτικα για την πολη σου φαντασου ποσο χαμηλα ειναι το iq σου

      Διαγραφή
    2. όπα ρε φίλε 90%..χαλάρωσε...ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΒΕΡΟΙΑ Θ21-ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 89..πιτσιρίκο..

      Διαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΒΕΡΟΙΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
    ΝΕΑ ΓΕΝΙΆ ΟΠΑΔΩΝ -4-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μισό λεπτο ρε μάγκες δηλαδή η βεροια δεν έχει Αρειανούς ή αεκτζηδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος 5:20 σε τι είμαστε ανύπαρκτοι ρε φάντασμα? Πόλη καθαρη όλοι φαντάσματα είστε . Η Βέροια είναι ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΓΙΑΤΊ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγά πιτσιρίκο..το hemo σου το ήπιες σήμερα;;

      Διαγραφή
    2. Megale mexri na arxizeis na trws kamia kenta einai k na les k su min me xtupate allo . Apo logia xortasame .VGEITE MAS

      Διαγραφή
  7. ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΒΡΙΚΑΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΜΑΛΟΝ ΦΟΒΟΘΗΚΑΤΕ ΤΗΣ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΦΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΒΕΡΟΙΑ ΜΟΝΟ ΒΥΣΣΙΝΙ ΚΑΙ ΜΠΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχχχχχχχαχαχαχαχαχαχχαχ πότε ήρθες που; Στο σύνδεσμο να μας βρείτε χαχαχχα να μας κάνετε τι βρε; Τα πιστεύετε αυτά που λέτε;Επειδή είσαι μικρός και δεν ξες ρωτά κανά μπαμπά σου τι μπουλινγκ έχετε φάει μέσα σε αυτή την πόλη όσοι προσπαθησατε να κάνετε βλαχομαγκιες και μετά ξανά βουτά το μυαλό με το κεφάλι και πρόσεχε τι γράφεις γιατί από το ίντερνετ όλοι έχετε αρχ..δια και όταν είστε από κοντά κάνετε τους ανηξερους και δεν ασχοληστε . ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ φλω..οι

      Διαγραφή
    2. αμάν βρε αγόρι μου κι εσύ..ποια βυσσινή και μπλε μας λες..που ζεις άραγε;;εγώ είμαι ΑΕΚ όπως και πολλοί στη βέροια να ξες..επίσης και αρειανούς έχει και λίγους βαζελόγαβρους..αλλά ο ΠΑΟΚ είναι η πλειοψηφία ξεκάθαρα..πως να πας και να την πεσεις στο σύνδεσμο τους βρε;;;;

      Διαγραφή
  8. ΠΡΟΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 9 και 35 ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ; ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΟΤΕΣ ΛΙΡΑΤΕΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΡΩΤH ΣΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ SUPERLEGUE 2! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αλήθεια ρε φίλε οι αεκτζήδες ανύπαρκτοι..να κάτσω να σου απαριθμήσω τις αμέτρητες εκδρομές που έχουμε βγάλει από Βέροια 30 χρόνια τώρα...και με αντίξοες συνθήκες...και μακάρι να ανέβαινε η βέροια για να βλεπες στο ματς με την αεκ τι κόσμο θα είχε από Βέροια..Μήπως θυμάσαι την προηγούμενη φορά που ήταν η Βέροια α εθνική 28/9/2015 κι έπαιξε με την αεκ μια στεναχωρημένη ΔΕΥΤΕΡΑ τι κόσμο είχε η ΑΕΚ και την πορεία μέσα στην πόλη..είχες γεννηθεί άραγε;;

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 11:58 ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΗΤΑΝ! ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ! ΟΥΤΕ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ!

      Διαγραφή
    3. είσαι εντελώς άσχετος..μακάρι να ξανανέβει η βέροια για να δεις αν δεν υπάρχεται..πανό έχουμε καμμιά 30αριά χρόνια νούμερο..τι να κάθομαι να σου εξηγώ τώρα..50άρης είμαι να ξες..εσύ;;

      Διαγραφή
  9. ΒΕΡΟΙΑΡΑΣ Πότε ρε ήρθες και μας έψαξες ,αλήθεια ρε ΑΜΕΟ τα πιστεύεις αυτά που λες; Κοίταξε μην έρθουμε εκεί που αραζετε και αρχιζεται πάλι εμείς είμαστε απλά φίλαθλοι και δεν μαλώνουμε γιατί από δω όλα καλά τα λέτε . Όσο για το πόσοι ειμαστε ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙΟΦΛ..ΡΟΙ . Παλιοπαιδακια που κάνουμε τις κότες όταν έρχεστε αχχαχαχαχχαχαχα. Ρώτα κανέναν δικό σου να μάθεις τις μπατσες έχετε φάει όταν προσπαθούσατε να σηκωσετε κεφάλι. Σύνδεσμο ανοιχτό (πριν άλκη) στη Βέροια μόνο ο ΠΑΟΚ έχει οπότε άσε την προπαγάνδα . Πιο πιθανό είναι να έρθουν οι εξωγήινοι παρά να ανοίξει άλλος σύνδεσμος σε αυτήν την πόλη. Και για να τελειώνουμε γιατί βλέπω σας αρέσει να το παίζεται χούλιγκαν ελάτε ξέρετε που είμαστε όποιος γουστάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ! ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΒΕΡΟΙΑ! ΦΛΩΡΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ! Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΜΕ! ΕΜΕΙΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ