Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαρία Λεκάκη: Αυτός είναι ο κούκλος πρώην σύζυγος της

Η Μαρία Λεκάκη έχει καταγωγή από τη Βέροια και είναι μια από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της, με αρκετά χρόνια πορείας στην υποκριτική και πολλές επιτυχίες. Μάλιστα φέτος την παρακολουθούμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην κωμική σειρά του Mega «Συμπέθεροι Απ’ τα Τίρανα». Ωστόσο η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να απασχολεί μόνο με την δουλειά της. 

Η Μαρία Λεκάκη από το 2007 μέχρι το 2012, υπήρξε παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Λεωνίδα Πανωνίδη, με τον οποίο απέκτησαν μια κόρη, τη Ζωή που γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 2005. Και μπορεί οι δυό τους να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους όμως διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη της κόρη τους.

Μάλιστα όταν η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Νταντά» ήταν παράλληλα έγκυος στην κορούλα της, γεγονός που δεν είδαμε ποτέ τηλεοπτικά.

«Η μητρότητα με έκανε χαρούμενο άνθρωπο. Είμαι πανευτυχής που είμαι μαμά. Δεν θεωρώ ότι σοβαρεύεις απαραίτητα όταν γίνεσαι γονιός, αντίθετα μάλλον γίνεσαι πιο νέος εγκεφαλικά, παρατηρείς κομμάτια του εαυτού σου που ίσως έχεις ξεχάσει, σε ελαφραίνει, ανεξάρτητα από το ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί σίγουρα ευθύνη. Αλλά είναι δεδομένα ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί στη ζωή μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η Μαρία Λεκάκη για την κόρη της.

Όσο για τον λόγο που δεν θέλει να απασχολεί τα media με την προσωπική της ζωή και να δίνει συνεντεύξεις, η ίδια έχει πει: «Προσπαθώ να το αποφύγω από τη στιγμή που πρωτοξεκίνησα όλο αυτό, γιατί ειλικρινά ποτέ δεν έβρισκα τον λόγο. Δεν αποσκοπώ στο να θεωρηθώ εξαίρεση στον χώρο μου ούτε κρίνω το πώς λειτουργούν οι άλλοι, απλά η δημοσιότητα δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε πραγματικά ποτέ. Εγώ ξεκίνησα να κάνω αυτή τη δουλειά γιατί λατρεύω να παίζω ρόλους, λατρεύω τη δουλειά μου. Όλο το υπόλοιπο δεν μου λέει κάτι, αντίθετα με δυσκολεύει. Να δίνω συνεντεύξεις δηλαδή για να πω τι ακριβώς; Σαφώς και όταν χρειαστεί, π.χ. στην προώθηση μιας νέας δουλειάς, θα το κάνω, αφού κατανοώ ότι και το κάθε κανάλι έχει ποντάρει στο προϊόν και εγώ πρέπει να το στηρίξω. Αλλά από εκεί και πέρα το να περιφέρομαι παντού, να φωτογραφίζομαι και να δίνω συνεντεύξεις άνευ λόγου και να μιλάω για μένα και όχι για κάτι που αφορά κάποιο έργο είναι τελείως κόντρα στην ιδιοσυγκρασία μου, στον τρόπο ζωής μου. Πάντα με δυσκόλευε αυτό».

Δείτε τον πρώην σύζυγο της, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ