Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε Ροδοχώρι και Γιαννακοχώρι ο Μπαρτζώκας - Συζήτησε με αγρότες τα προβλήματα από την κακοκαιρία

Στο Ροδοχώρι και στο Γιαννακοχώρι βρέθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου ο Τάσος Μπαρτζώκας. Ο Βουλευτής Ημαθίας συζήτησε με αγρότες της περιοχής για τις πρόσφατες κακοκαιρίες και για τις εκτεταμένες ζημίες, που αυτές προκάλεσαν. Όπως χαρακτηστικά δήλωσε ο κ. Μπαρτζώκας: «Δυστυχώς, καλλιέργειες που ήταν προς συγκομιδή, έχουν μεγάλο πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι έχει πληγεί, τόσο το μέγεθος της παραγωγής αλλά και αυξάνεται και το κόστος συγκομιδής και φυτοπροστασίας. Με τους συμπολίτες μου παραγωγούς έχουμε μια ανοικτή γραμμή επικοινωνίας, η οποία διαρκώς ενισχύεται. 

Για να αποτρέψουμε αυτή τη φορά να επαναληφθούν φαινόμενα άδικων αποζημιώσεων! Τους ευχαριστώ θερμά που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και μαζευτήκαμε, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον τόπο μας.

Για ακόμα μία φορά, η Ημαθία και οι καλλιέργειες της χτυπήθηκαν από την χθεσινή χαλαζόπτωση. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αποτυπωθεί ακόμα το πλήρες μέγεθος της ζημιάς, επικοινώνησα εκ νέου με τον ΕΛΓΑ, ζητώντας να βρίσκεται σε ετοιμότητα ο εκτιμητικός μηχανισμός που θα καταγράψει τις απώλειες.

Είμαι πάντα σε επικοινωνία τόσο με τους συμπολίτες μου καλλιεργητές όσο και με την πολιτική και διοικητική ηγεσία, ώστε να αποτρέψουμε καθυστερήσεις αλλά και να δοθούν έγκαιρα, δίκαιες αποζημιώσεις στους πληγέντες παραγωγούς μας».











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ