Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τέλος η ταλαιπωρία στο «ορφανό» χιλιόμετρο της Χαλκιδικής

Το κομμάτι είχε ονομαστεί «ορφανό» χιλιόμετρο, αφού ήταν διπλής κατεύθυνσης και δημιουργούσε μεγάλη καθυστέρηση στην κίνηση των οχημάτων τους καλοκαιρινούς μήνες. Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία μία εβδομάδα νωρίτερα, καθώς ο αρμόδιος υφυπουργός, Γιώργος Καραγιάννης είχε δηλώσει πως ο δρόμος θα ήταν έτοιμος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οσοι επισκέφθηκαν την Κασσάνδρα αυτό το Σαββατοκύριακο είδαν μια άλλη εικόνα και δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα στο κομμάτι αυτό.

«Σήμερα κερδίσαμε τη μάχη του αυτονόητου. Μια δεκαετής εκκρεμότητα της πολιτείας λύθηκε. Κερδίσαμε μια μάχη του χθες. Το λεγόμενο όρφανο χιλιόμετρο παραδόθηκε στην κυκλοφορία. Ουσιαστικά ένα ανέκδοτο για εμάς τους Θεσσαλονικείς λύθηκε και κάνεις πλέον δεν θα ταλαιπωρείται σε ένα χιλιόμετρο που αποτέλεσε προϊόν μη πολιτικής βούλησης», ανέφερε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Υποδομές Γιώργος Καραγιάννης.

1 σχόλιο:

  1. Πότε θα μάθουμε ποιο ήταν το ..ορφανό χιλιόμετρο;Στο ύψος των Μουδανιών,της Φώκαιας,της Καλλιθέας;Πού τέλος πάντων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ