Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποχώρηση Μπίκα με βολές κατά της ΕΠΟ: «Φεύγουμε, γιατί δεν μπορούμε να είμαστε άλλο, σ' ένα τέτοιο τοξικό περιβάλλον»

«Αποχωρούμε! 10 ημέρες διορία σ' όποιον θέλει να πάρει τη Βέροια»
Τίτλοι τέλους μπαίνουν ανάμεσα στην ιστορική «Βασίλισσα του Βορρά» και στην οικογένεια Μπίκα, η οποία τα τελευταία χρόνια είχε ηγηθεί στη διοίκηση. Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιουνίου ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπίκα έδωσε συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους και ενημέρωσε το φίλαθλοι κοινό, την πρόθεση της οικογένειας να απεμπλακεί από τη Βέροια.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Δίνουμε 10 ημέρες διορία σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει τις μετοχές. Φεύγουμε γιατί δεν μπορούμε να είμαστε άλλο σε ένα τετοιο τοξικό περιβάλλον. Οσοι αγαπάνε την ομάδα θα πρέπει να το δείξουν έμπρακτα, να βοηθήσει όλος ο νομός. Η ομάδα έχει φτιάξει σημαντικό brand name, ενώ τα έσοδα ανέρχονται στα 350.000 ευρω και είναι σημαντικά για το νέο επενδυτή», σχολίασε μεταξύ άλλων. 

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της Βέροιας χαρακτήρισε την ΕΠΟ υπεύθυνη για το ότι από τη Super League 2 προβιβάστηκε φέτος μόνο μία ομάδα και ότι η Βασίλισσα, ενώ βγήκε πρώτη στο Βόρεια Όμιλο δεν προβιβάστηκε στα μεγάλα σαλόνια.

19 σχόλια:

  1. Εκεί που είπαμε όλα καλά κ είμαστε για μεγάλα πράγματα ,που γύρισε ο κόσμος άντε πάλι από την αρχή ...αυτή η ομάδα έχει χιλιοταλαιπωρηθει η αναγέννηση της βασίλισσας έμεινε στη μέση......ο χρόνος θα δείξει ,καλύτερα πάντως να παίζει σε χαμηλές κατηγόριες με βεροιωτες παρά α με λαμόγια..Αχιλλέα μακάρι να ξαναπάρεις τη βασίλισσα κατι σ χρωστάει το αξιζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tha trelathume. 3 xronia k kurastikane ta palikaria. O kombotis k o kugias ine 40 xronia st kurbeth ke kanun asiakia. Gia playstation iste.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά τα είπε,ξεκάθαρος και ευθύς.το μόνο δυσάρεστο είναι ότι στα εύκολα βεροιαρα στα δυσκολα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχιλλέα μόνο σε Βεροιώτη η ομάδα !!!!όχι σε ημαθιωτη !!!η προϊστορία αυτό λέει.....καλύτερα γ με το κεφάλι ψηλά παρά α και γονατιστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι για δυνατούς λύτες!Στον Κομποτη Γιατί δε πήρε την ομάδα να φύγει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα σκάει ένα κάρο χρήμα για να βγει κατηγορία... Παίρνει το πρωτάθλημα κ τελικά δεν βγαίνει τι θέλετε να κάνει?? Του χρόνου θα ανέβει η Λάρισα με τον κολλητό του μιτσοτακη για νέο επενδυτή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειδα το βιντεο και ηταν τελειο..και ενω περιγραφουν ολα αυτα χρεη εγκαταστασεις το γυρισμα του κοσμου τα παρατανε.....αντε παλι με τα χωρια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως πολύ χαλαρά το πήρανε και στη συνέντευξη δηλαδή άν η ομάδα έβγαινε 3-4 τι θα γινόταν ????πάλι θα φεύγανε???κριμα για μας τους 700-800 που πηγαίναμε όλη τη χρονιά και ακολουθήσαμε και εκτός έδρας με πολλά χιλιόμετρα στην πλάτη..αυτά όλα έπρεπε να τα είχαν προβλέψει ούτε μια ανακοίνωση δεν βγήκε και ξαφνικά μας πετάνε την βόμβα και ποιος μου λέει ότι έτσι ξαφνικά θα πάρει την ομάδα ο κάθε άσχετος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΣΜΟ ΕΙΧΕ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΕΚΟΒΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1.000 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ! ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΕΙΧΕ 7.000 ΚΟΣΜΟ!

      Διαγραφή
  9. Το τρένο της SL2 με ασπρόμαυρα αισθήματα δεν γίνεται αποδεκτό από το ΠΟΚ αυτό το γνωρίζουν και οι πέτρες,είναι δυνατόν να μην το ήξεραν οι Μπικαιοι? Πάντως είναι κρίμα γιατί η ομάδα είχε υγεία και θα έκανε αξιοπρεπή πορεία,αυτό δεν θέλανε οι Μελισοαλαφουζομαρινακιδες. Ίσως σε κάποια άλλη ζωή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΑΣΠΡΟΜΑΒΡΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΛΕΣ! Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΡΕΝΟ

      Διαγραφή
  10. Φασουλονταβάδες από την ήττα της Βέροιας από τον Λεβαδειακό σας είχα γράψει εδώ στα σχόλια του Βεροιώτη ότι ο Μπίκας δεν θέλει την άνοδο της ομάδας γιατί με την λήξη του πρωταθλήματος, θα την κάνει. Σας το έγραψα και μετά την ήττα από την Λαμία. Τελείωσαν οι εποχές που θα βάζουν κάποιοι λεφτά για να πηγαίνουν στο γήπεδο 50 ρομαντικοί και να βλέπουν την βασίλισσα. Θα φύγουν προπονητής και κάποιοι παίκτες και η Βέροια θα γίνει μία ομάδα β εθνικής. Μέχρι εκεί μην κάνετε όνειρα.
    Γ. Τ. Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αδίκησε,δε μας λες και τους 5 του τζοκερ να μην σκαμε άδικα,ξερολα;κάτι άτομα σαν εσένα που δεν έχεις ιδέα από το τι λες και τι γράφεις είδε ο μπικας και την έκανε, αν έβγαζε 3 γκολ από τις τόσες τελικές με τη λαμια εδώ μέσα,τι θα έλεγες μετά ρε γκουρου;αν και είμαι σίγουρος κάτι θα έβρισκε το έξυπνο μυαλό σου.

      Διαγραφή
    2. ΤΙ 50 ΑΤΟΜΑ ΡΕ! ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΕΙΧΕ 7.000 ΚΟΣΜΟ! ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ! Η ΒΕΡΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ! ΦΕΤΟΣ ΜΑΣ ΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ! ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ!

      Διαγραφή
  11. Ο Κούγιας θα την αγοράσει με προπονητή τον Γιώτη Τσαλουχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χα χα χα χα χα ..Μικρέ μας έπεισες .. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε Δυστυχώς για εσάς ο κόσμος ξέρει την αλήθεια. Την απόφαση σας να αποχωρήσετε απο την ομάδα την είχατε πάρει λίγες αγωνιστικές πρίν τα μπαράζ για ευνόητους λόγους.. Οσο για την ΕΠΟ έχεις δίκιο αλλά αν δε σου αρέσει κάτι βγάζεις μια ωραία ανακοίνωση και λές : Φίλαθλοι της Βέροιας εμείς δεν δεχόμαστε τα μπαράζ και για αυτο δεν θα πάρουμε μέρος σε αυτήν την κωμωδία...Αρα ξέρατε απο την πρώτη μέρα οτι μπορεί να έρθετε σε αυτό το σημείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ήμουν σε πολλά ΔΣ παλαιότερα και στην Βέροια και σε άλλες ομάδες έχω ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και επι Αρβανιτίδη τελικά μήπως περιμέναμε πολλά παραπάνω από τους συγκεκριμένους και μας έβγαλαν οφσάιντ γιατί περιμένουμε πολλά και είδατε τι πήραμε πάλι τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ