Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Μεγάλη πολυεθνική εταιρεία ανοίγει στη Βέροια

Μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της στη Βέροια. Πρόκειται για μεγάλη δανέζικη αλυσίδα επίπλων και οικιακού εξοπλισμού με περισσότερα από 2.500 καταστήματα σε 50 χώρες και δεκάδες καταστήματα στην Ελλάδα. Μάλιστα, η εταιρεία έχει ήδη προκηρύξει για το κατάστημα στην πόλη μας, θέσεις εργασίας για Store Manager, πωλητές και πωλήτριες πλήρους και μερικής απασχόλησης. 

Όπως ανέφερε ο διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρείας, το πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει το άνοιγμα άλλων πέντε καταστημάτων μέσα στο καλοκαίρι, μεταξύ αυτών σε Βέροια και Πτολεμαΐδα.

Αναμένεται να δούμε ποιο είναι το ακίνητο, πιθανότατα εκτός κέντρου, που επέλεξε η εταιρεία για να ανοίξει στη Βέροια το κατάστημά της.

18 σχόλια:

  1. Μετά τις χιλιαδες καφετεριες επιπλα δανιας για να αγοράζουν οι (δημοσιοι - ιδιοτηκοι) δήμαρχε εγκαινια φωτο τσαχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίπλα από το κινεζικό θα είναι απέναντι από το ΚΤΕΟ..

      Διαγραφή
  2. Λεφτά θα μας δώσουν για να ψωνίσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάποιο ακίνητο στην περιφερειακή οδό θα είναι σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βενιζέλου πρώην Ε.Α.Σ. !

      Διαγραφή
    2. βεροια-Νάουσα

      Διαγραφή
    3. πρέπει να είναι το κτίριο απέναντι από στροφή κρεββατα γιατί γίνονται κάτι εργασίες

      Διαγραφή
  4. Ουάου! Τζιτζίριασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοβαρευτείτε και αφήστε τα πικροχολα αλλά χωρίς ουσία σχόλια και κοιτάξτε την τάση των αγορών που είναι για μεσαία και με έβαλα καταστήματα. Αντί να μαζευτούν οι καταστηματάρχες και επιπλποιοί να κάνουν ένα ανάλογο κατάστημα έρχονται οι ξένοι και το κάνουν. Ας προσέχαμε εμείς τα χ@ϊβ@νι@.
    Όταν το φωνάζω 20 χρόνια τώρα μου λένε δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι γιατί η πολυεθνικη αγοράζει στις ίδιες τιμές και ποιότητες με τους τοπικούς επαγγελματίες! Τυποποιημένα επιπλα που ούτε καν ξύλο είναι, σε υπερμαζική παραγωγή. Προφανώς και θα κοστίζουν ψίχουλα. Ο κοσμος θέλει ποιότητα μασίφ με 100 ευρώ το τραπεζάκι πχ.

      Διαγραφή
    2. Στον (Ανώνυμος7 Ιουνίου 2022 - 10:15 μ.μ.).
      Ξαναλέω Σοβαρέψου.
      Αν μαζευτούν μερικοί και κάνουν κάτι ανάλογο με την πολυεθνική θα αγοράζουν σε πολύ καλύτερες τιμές από ότι τώρα, τα οφέλη είναι ακόμα περισσότερα από ενοίκια κλπ πάγια έξοδα, φορολογικά, υπαλλήλους και πολλά άλλα. Το οικονομικό σύστημα του δυτικού κόσμου θέλει μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Απλά πράγματα, ή αλλάζετε ή βουλιάζετε.

      Διαγραφή
  6. Δεν πειράζει ας άνοιξει οποία αλυσίδα θέλει και θα καταλάβει ο κόσμος τι σαβούρες πουλάνε, γιατί δεν αντέχουν στο χρόνο και δεν είναι και για καμιά μετακόμιση. Σε περίπτωση δεύτερης μετακίνησης αυτών ,θα διαλυθούν.

    Οποτε θα εκτιμηθεί η σωστή κατασκευή επιπλου και φαίνεται λίγο ακριβή στην αρχή.. ο χρόνος θα αποδείξει ότι έκαναν σωστή κίνηση..
    Αγοράζεις σουηδικά έπιπλα η δανεζικα και μετά σκέφτεσαι πόσο πεταμένα λεφτά ήταν

    .


    Μακριά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το γεγονός ότι όσο πάνε και πολλαπλασιάζονται αυτά τα καταστήματα των πολυεθνικών μάλλον σε διαψεύδει. για να απλώνονται παντού σημαίνει ότι ο κόσμος τα αγοράζει, ίσως διότι δεν θέλει πλέον να πληρώνει ένα κάρο χρήματα και να αγοράζει έπιπλά για μιά ζωή. ίσως να θέλει κάτι πιο οικονομικό για να μπορεί να το αλλάξει εύκολα μετά από μερικά χρόνια. αυτό το ενδεχόμενο έχει περάσει ποτέ από το ατροφικό μυαλουδάκι σου; Καημένε είσαι καταδικασμένος με τέτοια μυαλά. Είναι θέμα χρόνου....

      Διαγραφή
  7. Για την jysk το ξέρουμε εδώ και πολύ καιρό. Για την hcn από Καλαμαριά που έρχεται πολύ σύντομα με τις οπτικές ίνες το ανακοινώσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι καταστηματάρχες της ΒλαχοΒέροιας να καταλάβουν ότι υπάρχει πλέον ανταγωνισμός με το ιντερνετ και τα ηλεκτρονικά καταστήματα, ότι μπορεί ο αγοραστής να βρει ότι θέλει, σε ότι τιμή και ποιότητα θέλει. Όσον αφορά το μεγάλο πολυκατάστημα που έρχεται, έχει προιοντα για όλες τις τσεπες και φθηνα και ακριβά επιπλα και χιλιάδες προιοντα. Τα μικρομάγαζα θα κλεισουν όχι οι πολυεθνικές σε μία κρίση αγοράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς δεν υπάρχουν μαραγκοί γιατί κανένας νέος δεν μαθαίνει αυτή την τέχνη. Όλοι οι μαραγκοί είναι από 40 ετών και άνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο ΣΩΣΤΟ που διάβασα στα σχόλια ..Οπως δεν ειναι δυνατον σε μία πόλη οπως η Βέροια με τόσα καταστηματα επίπλων μικρά και μεγάλα να φευγει ο κόσμος σε διπλανές πόλεις και να αγοράζουν τα ίδια προιοντα σε πολυ χαμηλότερες τιμες ....ας το σκεφτουν λίγο και σε αυτη την βάση

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ