Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα 27 χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το Κοσμηματοπωλείο «Το Ρολόι»

Με ένα υπέροχο πάρτυ και μεγάλα δώρα!
Ένα μοναδικό τετραήμερο πάρτυ τιμών διοργάνωσε από τις 30 Μαΐου έως και τις 2 Ιουνίου 2022 το Κοσμηματοπωλείο «Το Ρολόι» στην οδό Κεντρικής 109 στη Βέροια, προκειμένου να γιορτάσει τα 27 χρόνια λειτουργίας του. Το κοσμηματοπωλείο «Το Ρολόι» που εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες είναι κοντά μας, ντύνοντας τις πιο όμορφες, χαρούμενες και πολύτιμες στιγμές της ζωής μας, γιόρτασε μαζί μας τα 25+2, χαρίζοντάς μας, ακόμα πιο χαμηλές τιμές και υπέροχα δώρα σε δύο τυχερούς που πραγματοποίησαν το τετραήμερο αυτό αγορές από το φυσικό κατάστημα.


Το τετραήμερο πάρτυ τιμών ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Ιουνίου, με ένα υπέροχο πάρτυ με δροσερά ποτά και κοκτέιλ, εδέσματα και μουσική έξω από το κατάστημα και με την υπεύθυνη του κοσμηματοπωλείου, Αθανασία Καλιαμάνη, που συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα της Γεώργιου Καλιαμάνη, να υποδέχεται φίλους, συνεργάτες και πελάτες του καταστήματος, οι οποίοι της ευχήθηκαν τόσα και άλλα τόσα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.


Οι αγορές στο κατάστημα συνεχίστηκαν μέχρι και τις 9 το βράδυ, όπου και ακολούθησε η μεγάλη κλήρωση, με τους δύο τυχερούς να παραλαμβάνουν τα δώρα τους, ένα smartwatch αξίας 200€ και ένα κόσμημα αξίας 150€. Η κλήρωση μεταδόθηκε live μέσω instagram και μπορείτε να την παρακολουθήσετε 
εδώ.

Κοσμηματοπωλείο «Το Ρολόι»
Καλιαμάνη Γ. Αθανασία
Κεντρικής 109 Βέροια
Fb: facebook.com/ToRoloiKosmima
e-shop: www.roloikaliamanis.gr












1 σχόλιο:

  1. Το κοσμηματοπωλείο σας είναι όντως κόσμημα για την πόλη μας .Υπέροχες οι επιλογές σας και έτσι να συνεχίσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ