Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

1η θέση ο Εκμεκτσόγλου στο Τριεθνές Τουρνουά στην Πτολεμαΐδα

Συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες έδωσαν στην Πτολεμαΐδα οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας. Στην Κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν οι Σίμος Γιάννης και Εκμεκτσογλου Κωστής. Οι δύο αθλητές μετά από διαδοχικές νίκες αντιμετώπισαν ο ένας τον αλλον στoν ημιτελικό όπου επικράτησε ο Κωστής. Την 3η θέση κατέκτησε ο Σίμος Γιάννης και ο Εκμεκτσογλου Κωστής αγωνίστηκε στον μεγάλο τελικό κατακτώντας το κύπελλο και την 1η θέση.

Επίσης ο αθλητής του ομίλου Δάμτσιος Μανώλης αγωνίστηκε στα γήπεδα της Μίκρας οπου μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις κατέκτησε την 2η θέση.

Ο πρόεδρος του ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς και τους προπονητές Κουκουλοματη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν σε όλα τα τμήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ