Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην πρώτη γραμμή του συνεδρίου της ΝΔ

Από την αρχή της ανάληψής των καθηκόντων του στην προεδρεία του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε στείλει το μήνυμα πως επιθυμεί ένα δημοκρατικό κόμμα με ισχυρή παρουσία των γυναικών. Έτσι και στο συνέδριο της ΝΔ που διεξάγεται στο «Metropolitan Expo» και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, ξεχώρισαν πολλές γυναικείες παρουσίες. Την τιμητική της είχε και η Ημαθία, μιας και δίπλα στον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Σταύρο Γιανναβαρτζή βρέθηκαν η Λίνα Τουπεκτσή, η Τζωρτζίνα Αθανασίου και η Όλγα Μοσχοπούλου. Κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του συνεδρίου άκουσαν με προσοχή την ομιλία του Πρωθυπουργού, ενώ είχαν συναντήσεις και συνομιλίες με βουλευτές και υπουργούς.

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα η Βλαχογιάννη δεν θα κοιμηθεί το βράδυ, αυτό ήταν βαρύ πλήγμα για την ίδια. Το να μην προσκληθεί θα το φέρει βαρέως για πολύ καιρό αφού χάθηκαν δεκάδες σέλφις φωτογραφίες που θα έβγαζε για την αυτοπροβολή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oi maskes pesane reeeeeeeewwwewee usssstt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σπουδαίες προσωπικότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ