Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σκληρή ανακοίνωση του ΠΣΑΠ για την επίθεση στον Πεταυράκη

«Απαιτούμε τον εντοπισμό του δράστη»
Θέση για όλα όσα τραγικά και εκτός αθλητικού πλαισίου συνέβησαν στο χθεσινό αγώνα μπαράζ μεταξύ Λεβαδειακού και Βέροιας πήρε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε ο Σταύρος Πεταυράκης από φίλαθλο των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει τραυματίας με φορείο και η «Βασίλισσα» να υποχρεωθεί να συνεχίσει τα τελευταία λεπτά του αγώνα με 10 παίκτες! Διαβάστε αναλυτικά:


«Σήμερα και εν έτη 2022 στο ελληνικό ποδόσφαιρο ομάδα τελείωσε την αναμέτρησή της με 10 ποδοσφαιριστές, επειδή «φίλαθλος» χτύπησε παίκτη της και διακομίσθηκε με φορείο εκτός γηπέδου. Δυστυχώς οι παθογένειες που καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζουν απτόητες. Περαστικά στον Σταύρο Πεταυράκη. Απαιτούμε τον εντοπισμό του δράστη και το λιγότερο τον δια βίου αποκλεισμό του από όλες τις αθλητικές δραστηριότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ