Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκίνηση και αναμνήσεις! Η καρδιά του ποδοσφαίρου χτύπησε στην Ραχιά - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ

Στην Γενοκτονία των Ποντίων αφιερωμένο το φιλικό Παλαιμάχων Βέροιας - ΑΕ Ποντίων
Με τον δικό τους τρόπο, μ' έναν φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Ραχιάς, τίμησαν την 103η επέτειο από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ποντίων και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας. Πριν την έναρξη του αγώνα, τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη των 353.000 θυμάτων της Γενοκτονίας, ενώ τιμήθηκαν οι Αντώνης Ποζιάδης, Λάζαρος Πουλασουχίδης και Στέφανος Κεφαλίδης για την πολύτιμη προσφορά τους στον Σύλλογο των Παλαιμάχων Α.Ε. Ποντίων.

Επίσης, τον λόγο πήρε ο Ιατρός Τάσος Βασιάδης, που αναφέρθηκε στον μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας κυρό Παύλο που είχε καταγωγή από τη Ραχιά και ο Θεολόγος και Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Θύμιος Χωματάς, που αναφέρθηκε στην Γενοκτονία των Ποντίων. Την εκδήλωση παρουσίασε ο Απόστολος Εμμανουηλίδης.

Το παρών έδωσαν αρκετοί φίλαθλοι της Βέροιας, που στα πρόσωπα και τα... πόδια των παλαιμάχων, τους ξύπνησαν μνήμες από τις ένδοξες αναμετρήσεις του παρελθόντος. Τότε που οι δύο ομάδες αγωνιζόντουσαν στις επαγγελματικές κατηγορίες και δόξαζαν το Ημαθιώτικο ποδόσφαιρο.


Στο τέλος του αγώνα όλοι κεράστηκαν σουβλάκια και παγωτά, ευγενική προσφορά των χορηγών.

Για την ιστορία, ο αγώνας έληξε με νικητές τους Παλαιμάχους της ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροια και με σκορ 5-2. Από δύο γκολ πέτυχαν ο Τρούπκος και ο Βεργώνης, ενώ ένα γκολ έβαλε ο Βεζυργιανόπουλος. Από την ομάδα της ΑΕΠ σκόραραν ο Έξαρχος και ο Νικολαΐδης.

Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών, καθώς οι περισσότεροι, παρά τα περιττά κιλά και την φουσκωμένη κοιλίτσα, απέδειξαν πως όσα χρόνια κι αν περάσουν η τεχνική και η μαγεία της στρογγυλής θεάς δεν ξεχνιέται. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν πρόσφεραν στο κοινό ένα πολύ όμορφο θέαμα και δίκαια απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα της εξέδρας.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του φιλικού αγώνα:














































































3 σχόλια:

  1. Την μεγαλη δοξα του ημαθιωτικου ποδοσφαιρου Μπαμπη Ακριβοπουλο δεν βλεπουμε....γιατι αραγε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκεί ήταν. τον είδα. Ωραίος ο Μπάμπης. Άρχοντας!

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο των παλαιμάχων , Τάκη Παπαφζίκο , Άξιος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ