Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε σεμινάριο για την αστική κινητικότητα συμμετείχε ο Γρηγοριάδης

Ως εκπρόσωπος του Δήμου Βέροιας και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του δικτύου Civinet Greece-Cyprus ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ψηφιακής Πολιτικής & Καινοτομίας Καλλίστρατος Γρηγοριάδης συμμετείχε στο εκπαιδευτικό εργαστήριο του CIVITAS με θέμα «Η διαχείριση της στάθμευσης ως καταλυτικός παράγοντας για τη βιώσιμη αστική κινητικότητα» που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΟΤΕAcademy, στο Μαρούσι Αττικής.



Ο εκπαιδευτής Robert Pressl παρουσίασε στους καλεσμένους βασικές αρχές και βέλτιστες πρακτικές για τη διαχείριση της στάθμευσης στις πόλεις, αλλά και πως η στάθμευση από μια αναγκαστική λειτουργία των πόλεων μπορεί να μετατραπεί σε ένα εργαλείο στρατηγικής που μπορεί να επιφέρει τεράστιες δυνατότητες αλλαγής στον δημόσιο χώρο και να συμβάλλει στη στρατηγική μετριασμού της κλιματικής κρίσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ