Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται ο Αχιλλέας Μπέος στη Βέροια

Το αυριανό ματς της Βέροιας με αντίπαλο τον Λεβαδειακό στα πλαίσια των μπαράζ για την άνοδο στην Super League έχει στρέψει όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδος. Δύο ομάδες που βγήκαν πρώτες στους ομίλους που συμμετείχαν, θα συγκρουστούν, με το νικητή να πηγαίνει απευθείας στα μεγάλα σαλόνια. Όπως είναι λογικό, το συγκεκριμένο ματς έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών επωνύμων που ασχολούνται επαγγελματικά με το ποδόσδαιρο. 

Ένας από αυτούς είναι και ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος θα δει την αναμέτρηση από τα επίσημα του γηπέδου. Η παρουσία του προέδρου του ΝΠΣ Βόλος έρχεται στην σκιά των δηλώσεών του, πως σκέφτεται το επόμενο χρονικό διάστημα να αποχωρήσει από την διοίκηση του συλλόγου και να επικεντρωθεί στα καθήκοντά του στον Δήμο.

11 σχόλια:

  1. Σοκ και Μπεος!
    Ίσως ο πιο επιτυχημένος δήμαρχος στην Ελλάδα.
    Επανεκλέγεται με καλά ποσοστά.
    Ρωτήστε στον Βόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεραστιος ο δημαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Μπεος ξερει απο τωρα ποιος θα ανεβει κατηγορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπεος φίλε.
      Ο Τσακ Νορρις της Ελλάδας.

      Διαγραφή
    2. Έναν τέτοιο Δήμαρχο χρειάζεται η Βεροια!

      Διαγραφή
  4. Και πρόεδρο δημοκρατίας να σε δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κύριος Μπεος γνωρίζει την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας αλλά και τα του ποδοσφαίρου., εγώ πάλι πιστεύω ότι η Βέροια θα είναι με ΝΔ στην super League. Ο νοών......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ