Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτος στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ ο Σάββας Τσιχλακίδης

Φαίνεται πως η ανανέωση που ευαγγελίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει βαθιά ερείσματα στην κοινωνία της Ημαθίας. Στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ο 30χρονος Σάββας Τσιχλακίδης, με καταγωγή από την περιοχή της Ειρηνούπολης, εκλέχθηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης. Από τα νεότερα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής θεωρείται βέβαιο πως θα μας απασχολήσει στο μέλλον με τις πολιτικές επιλογές του. 

Ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ευχαρίστησε όσους τον εμπιστεύτηκαν, αλλά παράλληλα δεν λησμόνησε να αναφερθεί στον άδικο χαμό του Φώτη Καραβασίλη, στον οποίο αφιέρωσε την μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία. 

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του:

«Σήμερα μια μεγάλη νίκη και μια μεγάλη ήττα! Σήμερα πρωτοεκλεγόμενος στην νομαρχιακή επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας με σεβασμό και πολιτική ευθύνη απέναντι στο αποτέλεσμα! Ευχαριστώ όλο τον κόσμο και πάνω από όλα τους γονείς μου για όλη την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, με ενότητα και ανανέωση θα πάμε μπροστά αυτή την παράταξη κάνοντας την και πάλι ΠΡΩΤΗ!

Αυτη η νίκη έφερε και μια ήττα, χθες χάσαμε έναν βράχο στην κοινωνία της Βέροιας και της παράταξης, ένα φίλο, έναν αγωνιστή ένα δικό μου άνθρωπο, τον Φώτη Καραβασίλη. Σήμερα η νίκη του ΠΑΣΟΚ σου ανήκει φίλε συναγωνιστή και μέντορα μου Φώτη Καραβασίλη!»

10 σχόλια:

  1. Καλέ τι κούκλος είναι αυτός; Στις επόμενες εγκλογές θα ψηφίσω ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο επόμενος Βουλευτής Ημαθίας; Γιατί όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με ενότητα και ανανέωση θα πάμε μπροστά αυτή την παράταξη κάνοντας την και πάλι ΠΡΩΤΗ!.............. Κάπου ώπα φίλε, χαλάρωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια!!! Με το καλό να σε δούμε Γραμματέα!!! Τέτοια πρόσωπα χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία και θα βγει πρώτο κόμμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε και μια βόλτα με το κότερο δώρο σε όλους τους ψηφοφόρους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαμηλά τη μπάλααααα.
    Γραμματέα θέλουμε και όχι τοπ μόντελ στο GNTM.
    Δημοκρατική νοοτροπία και διαφάνεια θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ στη Ημαθία αυτόν επέλεξε πρώτο και με διαφορά. Το δίκαιο είναι να τον αποδεχτούμε όλοι.

      Διαγραφή
  8. Εφαρμογή του καταστατικού θέλουμε, απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ