Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαρτζώκας για συνέδριο ΝΔ: Η Αυτοδύναμη Ελλάδα απαιτεί να έχουμε «τα μανίκια σηκωμένα»»

Στο 14ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με κεντρικό σύνθημα «Δίπλα σε κάθε πολίτη» που πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 6 Μαΐου έως την Κυριακή 8 Μαΐου στο «Athens Metropolitan Expo» συμμετείχε ο Τάσος Μπαρτζώκας. Ο Βουλευτής Ημαθίας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών έκανε την παρακάτω δήλωση: « Στο 14ο Συνέδριο σφίξαμε ξανά τα χέρια και, κάνοντας τον απολογισμό μας με ειλικρίνεια, επανασυστηθήκαμε στην κοινωνία, έχοντας ως σύνθημα το «Δίπλα σε κάθε Πολίτη». Έχουμε αρχές και θέσεις, έχουμε στόχους και όραμα για μια σπουδαία Ελλάδα, στην οποία όλοι συμμετέχουν στην πρόοδό της αλλά και όλοι θα έχουν μερίδιο από αυτήν.

Το Συνέδριο της μεγάλης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, μας ένωσε και μας ανανέωσε. Κυρίως όμως, μας υπενθύμισε ότι η Αυτοδύναμη Ελλάδα απαιτεί να έχουμε «τα μανίκια σηκωμένα». Να νοιαζόμαστε, να προσπαθούμε και να ενεργούμε. Για κάθε πολίτη ξεχωριστά. Χωρίς έπαρση, αλλά με συνέπεια. Και αυτό ακριβώς θα κάνουμε»!

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία του Βουλευτή Ημαθίας στο συνέδριο της ΝΔ:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ