Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διήμερο Πρωτομαγιάς και με σούβλες στο «Cantina River» στο Φράγμα

Παντός καιρού! Για καφέ, φαγητό, τσιπουράκια και σούβλες στη φύση
Διήμερο φέτος η Πρωτομαγιά και το «Cantina River» στο Φράγμα βγάζει τις σούβλες του... παντός καιρού! Τι και αν ο καιρός αγρίεψε λίγο... Το «Cantina River» θα είναι ανοιχτό για όσους επιλέξουν μια βόλτα στο αγαπημένο σημείο της πόλης και θέλουν να πιάσουν τον Μάη σε ένα τραπεζάκι στη φύση με καλό φαγητό ή καφέ.


Εκεί που χαλαρώνουμε και διασκεδάζουμε με τσιπουράκια και μεζέδες, με ελεκτά ψητά της ώρας και σάντουιτς, με τα απίστευτα κρεατικά στη σούβλα για τους μερακλήδες και φυσικά με τον εκλεκτό καφέ του μέσα στη φύση! Ένας χώρος αναψυχής για όλους, μικρούς και μεγάλους, παρέες και οικογένειες, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο της Βέροιας. Και με άνετο πάρκινγκ. Και με χαμηλές τιμές!




Ελάτε να πιάσουμε τον Μάη στο «Cantina River» στο Φράγμα!




Το «Cantina River» αναλαμβάνει την οργάνωση των κοινωνικών σας εκδηλώσεων, βαπτίσεις, γενέθλια κτλ. Επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331091004 και κινητό 6944 412 707.

Cantina River
Στο Φράγμα του Αλιάκμονα
Βρείτε μας και στο facebook: Cantina River





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ