Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην πρώτη γραμμή...

Είτε πρόκειται για Κυριακές, ή αργίες, είτε για εορτασμό εθνικών επετείων, το καθήκον τους καλεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την πρόληψη και την καταστολή. Ειδικά, αν έχουμε επίσημες επισκέψεις, όπως για παράδειγμα η έλευση της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Αρχιεισκόπου Ιερώνυμου στις εκδηλώσεις για το ολοκαύτωμα της Νάουσας. Τόσο το Τμήμα Τροχαίας, όσο και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία των εκδηλώσεων και να βοηθήσουν στην ομαλή κυκλοφοριακή ροή των οχημάτων. 



7 σχόλια:

  1. Αν δυσκολεύονται ας έρθουν στο αραίωμα των ραδάκινων ή όποιος ζορίζεται ας παραιτηθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙΔΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΊΣΤΕ ΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ
      Ε ΡΕ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ....

      Διαγραφή
  2. Από τους ελάχιστους που προσφέρουν έργο στην τοπική κοινωνία, σε αντίθεση με τους τεμπέληδες της Δημοτικής Αστυνομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρκαρε νομιμα για να μην εχεις κολλημα !!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Τα παιδιά προσφέρουν και με το παραπάνω! Γιατί τους συγκρίνουμε με τους αγρότες; Ο κάθε ένας επιλέγει τι θα κάνει στη ζωή του. Κ οι αγρότες προσφέρουν και έχουν δύσκολη δουλειά, αν το διάλεξαν μπράβο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ