Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας (Σ.Α.Σ.Α.Ν.Η), στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την Αγία Ειρήνη, προστάτιδα των Αποστράτων, σε συνεργασία με τον κ. Γεώργιο Προβατά, δημιουργού του εικαστικού έργου «ἙΛΛΗΝΙΔΕΣ», διοργανώνει έκθεση στα γραφεία του συνδέσμου στη Βέροια, επί της οδού Κονίτσης 44. Την Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022 και ώρα 10:00, θα πραγματοποιηθεί δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων. Στις 11:00 η ώρα, θα γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης «ἙΛΛΗΝΙΔΕΣ - από τη Σαπφώ μέχρι την Κάλλας». Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και τις 20 Μαΐου 2022, καθημερινά από 18:00 - 20:00.
Σχολεία και άλλοι σύλλογοι μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6947039740, 6932718582, 6936714857, 6936644104 προκειμένου να επισκεφθούν την έκθεση.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έσπασε» στην Ανάκριση και παραδέχθηκε ότι αυτός την χτύπησε! Ο ξυλοδαρμός έγινε στο σημείο όπου βρέθηκε η κοπέλα
-
Την κοπέλα εντόπισαν σε άθλια κατάσταση περαστικοί, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία
-
Δυστυχώς, δεν είσαι σε θέση να καταθέσει - Επάνω της βρέθηκαν πορτοφόλι και κινητό, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της
-
Φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και ρήξη σπλήνας - Μεταφέρεται διασωληνωμένος - Στήθηκε «γέφυρα σωτηρίας»
-
Η αδελφή της απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το παραμικρό, να καταθέσει στην Αστυνομία - Τα σενάρια που
-
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Βέροια
-
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία - Κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό της
-
Τον βρήκε περαστικός - Η μητέρα του βρισκόταν στην εκκλησία - Η κατάσταση του κρίνεται σοβαρή
-
Σ' αυτό το σημείο χτύπησε το άτυχο παιδί Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Θεσσαλονίκη δίνει ένας 7χρονος από
-
Ξεσπά ο πατέρας της 24χρονης που ξυλοκοπήθηκε στη Βέροια: «Πήγε σε πιο βαρύ κώμα, ζητάω δικαιοσύνη»



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.