Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Προστασία από τον ήλιο με τα προϊόντα της Herbstore

Οι ζεστές, καλοκαιρινές μέρες έφτασαν και η επιδερμίδα μας πρέπει να προστατευτεί από την ηλιακή ακτινοβολία. Παρόλο που ο ήλιος είναι πηγή ζωής, βιταμινών και έχει αρκετά οφέλη για το δέρμα μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να αποτρέψουμε την πρόκληση ερεθισμών, εγκαυμάτων και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η φροντίδα του δέρματος μας, είναι μία συνήθεια που πρέπει να προστεθεί στην καθημερινότητα μας. Στη Herbstore, θα βρείτε αντιηλιακά και κρέμες που αποτρέπουν τη βλάβη που μπορεί να δημιουργήσει ο ήλιος στο δέρμα μας. Δείτε μερικές προτάσεις:

Κρέμα Αντηλιακή 


Η αντηλιακή κρέμα της Herbstore, είναι παρασκευασμένη με φυσικό γαλακτοματοποιητή ελιάς και έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στην επιδερμίδα ενώ προστατεύει το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία. Είναι κατάλληλη για όλες τις επιδερμίδες, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, δρα κατά της ξηρότητας του δέρματος και είναι 100% ενυδατική. Ακόμα είναι ιδανική για τις ευαίσθητες επιδερμίδες και προσφέρει όμορφο μαύρισμα!

Αλόη Βέρα Τζελ



Η αλόη είναι ένα τροπικό φαρμακευτικό φυτό που χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων, όπως τραυμάτων και εγκαυμάτων. Η αλόη βέρα είναι τόσο αποτελεσματική και καταπραϋντική στα εγκαύματα που μερικές φορές θα τη συναντήσετε να αναφέρεται ως «φυτό για τα εγκαύματα». Αρκετές έρευνες έχουν δείξει ότι η διαυγής αυτή γέλη που γεμίζει τα παχιά φύλλα του φυτού της αλόης μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για να βοηθήσει στη διαδικασία επούλωσης ενός ηλιακού εγκαύματος.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Herbstore και βρείτε τα φυτικά προϊόντα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες!

Βρείτε την Herbstore στις σελίδες της στα social media: Facebook & Instagram

☎ +30 23310 62472, +30 2331 502 411, +30 698 572 9561

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ