Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποκλειστικό: Έτσι θα γίνει το «Κάστρο» στην Ανοίξεως - Πώς θα ονομαστεί;

Mαγαζάρα!
Σε ρυθμούς καλοκαιρινής διασκέδασης κινείται το «Κάστρο» που βρίσκεται στην Ανοίξεως. Οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις και σε λίγο καιρό θα πραγματοποιηθεί το grand opening που αναμένεται να αποτελέσει το κοσμικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού. Με νέο όνομα, ολοκαίνουργιο design και δυνατό team, φιλοδοξεί να αποτελέσει τον αγαπημένο προορισμό, για όσους θέλουν να απολαύσουν το ποτό ή το κοκτέιλ τους, στο καλύτερο μπαλκόνι της Βέροιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το επικρατέστερο όνομα από όσα έχουν «πέσει στο τραπέζι» είναι το «Έπαυλις». Το νέο cocktail bar της Βέροιας θα διαθέτει διαφορετικούς χώρους, με ξεχωριστό χαρακτήρα και vibe!

Παράλληλα με την κατασκευή στήνεται και η ομάδα που θα «τρέξει» τον χώρο. Ο υπεύθυνος προσωπικού είναι ο Ηλίας Λαζός (οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6974228470).

Ο veriotis.gr σας παρουσιάζει αποκλειστικά τις μακέτες του νέου μαγαζιού. Σε λίγες εβδομάδες, όλη η κοσμική Βέροια θα είναι εκεί, στο νέο στέκι του καλοκαιριού.

Δείτε φωτο από την κατασκευή και μακέτες με την τελική μορφή:















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ