Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρέδωσαν την αμοιβή τους στα «Παιδιά της Άνοιξης» οι διαιτητές του τελικού της ΕΠΣ Ημαθίας

Στο Κέντρο «Παιδιά της Άνοιξης» παρέδωσαν το πρωί της Πέμπτης 5 Μαΐου 2022 το ποσό της αμοιβής τους οι διαιτητές του τελικού κυπέλλου Ημαθίας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ του Τριποτάμου και των Τρικάλων, κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Αργυρίου και τέταρτο τον κ. Παζαρτσικλή, αποφάσισαν να δωρίσουν την αμοιβή τους στα «Παιδιά της Άνοιξης», προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια ανέγερσης του Σπιτιού του Κέντρου στη Βέροια.

Έτσι, το πρωί της Πέμπτης, ο Ευάγγελος Αρυγρίου εκπροσωπώντας τους συναδέλφους του αλλά και τον παρατηρητή του τελικού Λιθοξόπουλο Πασχάλη που έδωσε την αμοιβή του μέσω των διαιτητών, και συνοδευόμενος από το μέλος της ΕΠΣ Ημαθίας και πρώην πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας Κώστα Μαστοροδήμο, παρέδωσε την αμοιβή των διαιτητών στα Παιδιά της Άνοιξης στην Αλεξάνδρεια.

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι τους, ένα μεγάλο μπράβο!

Ευχαριστήριο Παιδιών Άνοιξης

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης - Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης», οι ωφελούμενοι και το προσωπικό, ευχαριστούν θερμά την Επιτροπή Διαιτησίας ΕΠΣ Ημαθίας και συγκεκριμένα τους διαιτητές Κελεσίδη Μιχάλη, Αργυρίου Ευάγγελο, Χαλατζιούκα Αργύρη και Παζαρτσικλή Γρηγόρη, τον παρατηρητή διαιτησίας Λιθοξόπουλο Πασχάλη και το μέλος της ΕΠΣ Ημαθίας Μαστοροδήμο Κωνσταντίνο για την χρηματική δωρεά.

Δείτε φωτογραφίες του alexandreia-gidas.gr:





2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ