Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα καθυστέρηση στο μπαράζ Βέροια-Λαμία

Νέα αναβολή δόθηκε στην εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού στην Επιτροπή Δεοντολογίας. H ομάδα του Αγρινίου έχει κάτσει στο σκαμνί για υπόθεση που έχει να κάνει με παράνομο στοιχιματισμό από μέλη του συλλόγου στο ματς με τον ΟΦΗ. Η Επιτροπή δεν κάλεσε εγκαίρως σε απολογία τον
πρώην εργαζόμενο στην ομάδα, Χρήστο Κουτσοσπύρο και η πλευρά του ζήτησε αναβολή για να προλάβει να προετοιμαστεί, η οποία και έγινε δεκτή. 

Η υπόθεση θα συζητηθεί την προσεχή Τετάρτη και σε περίπτωση νέας αναβολής αυτό θα σημαίνει ότι θα καθυστερήσουν οι αγώνες μπαράζ Λάμία - Βέροια, που αναβλήθηκαν εν αναμονή της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας. Υπενθυμίζεται ότι η εισήγηση του ερευνητικού τμήματος είναι ο υποβιβασμός της ομάδας του Αγρινίου.

1 σχόλιο:

  1. Αγρινιο ειναι αυτο...Γενετειρα επιφανων πχ Μπακογιανης Κων/νος, και ολο το σοι που γαλουχειται κατω απο την σκεπη του ορισθεντος Υπουργου αθλητισμου.....να μην βοηθηθει η Στερεα Ελλας....ψηφιστε ακομα εκει που η λοβητουρα βασιλευει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ