Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τραγουδάμε για την Ειρήνη» στο μπάσκετ της Ελιάς

Είσοδος ελεύθερη - Σάββατο 28 Μάιου, 8.30 μ.μ.

Τριάντα και πλέον καλλιτέχνες ενώνουν τη φωνή τους υμνώντας την ειρήνη μέσα από τα τραγούδια και την ποίηση. Τραγουδιστές, μουσικοί, ηθοποιοί, χορευτές, μαθητές, δάσκαλοι, λένε όχι στον πόλεμο με τα δικά τους όπλα, τη μουσική, την ποίηση, το χορό. Στεκόμαστε όλοι πλάι σε όλους εκείνους που πλήττονται, στους αμάχους, τους πρόσφυγες, τα θύματα! Ο πολιτισμός είναι απόλυτα ταυτόσημος με την ειρήνη. Πολλά μπορούμε να πετύχουμε μέσα από τη μουσική, μέσα από τον πολιτισμό! Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!

Προαιρετική η προσφορά αγαθών πρώτης ανάγκης, που θα σταλούν στην Ουκρανία. Διοργάνωση: Δήμος Βέροιας, Κ.Ε.Π.Α., ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., ΚΑΠΑ, ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βέροιας, Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας, Εμπορικό Επιμελητήριο Ημαθίας και 1Ο ΓΕΛ Βέροιας.

9 σχόλια:

  1. Ελπίζω , αν τυχόν συμβεί πόλεμος και εδώ (μακριά από εδώ) , να μην εξαντληθεί η βοήθεια άλλων χωρών σε χορούς και πανηγύρια. Ντροπή! Στον πόλεμο ενάντια διαδηλώνεις με πορείες και συνθήματα κι όχι με κλαρίνα και κλαπατσιμπανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται ότι εσύ και η τέχνη δεν συναντηθήκατε ποτέ,εκτός από άσχετος έχεις και γνώμη ,είσαι και επικίνδυνος δηλαδή.

      Διαγραφή
    2. Άσε μας ρε θολοκουλτουριάρη πανηγυρτζή! Όταν οι άλλοι πεθαίνουν από βόμβες και σφαίρες δε διαμαρτύρεσαι με κοντσέρτα , αλλά διαδηλώνεις σε πλατείες. Βροντοφωνάζεις "όρθιος" υπέρ της ειρήνης και όχι αραχτός σε καρέκλες! Φτάνει πια με την ηλιθιότητά σας.

      Διαγραφή
    3. Όποιος δεν αντέχει στην κριτική είναι ''φασιστάκι"...

      Διαγραφή
  2. Ευκαιρία για διασκέδαση και χαβαλαλές.
    Αν θέλεις ειρήνη, πρέπει να ετοιμάζεσε για πόλεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι κάθε μέρα ανόητος ή παίρνεις και άδεια?

      Διαγραφή
    2. Παραμονές ΒΠΠ, κραυγές ειρήνης, τραγούδια για την ειρήνη, συσκέψεις ειρήνης και ξέρεις από ποιούς ρε άσχετε? Από αυτούς που αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα.
      Όπου υπάρχει κουλτούρα εκεί θα βρεις το ψέμα και την υποκρισία.
      Όταν είσαι οπλισμένος σαν αστακός, κάνεις δεν σε πειράζει.
      Άσχετε νεοφραπέλληνα, ε άσχετε!

      Διαγραφή
  3. Η ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ. ΓΕΛΑΣΑΜΕ...ΚΑΝΤΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.
    ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ