Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη επιτυχία σημειώνουν οι πωλήσεις του βιβλίου του Ν. Καλλιγά

Ήδη προσφέρθηκαν από 1.000€ σε 8 συλλόγους και ευαγή ιδρύματα της Βέροιας

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η πώληση του βιβλίου του Νικολάου Καλλιγά «Η Βέροια στην Κατοχή και τον Εμφύλιο 1940 1949», που εκδόθηκε πρόσφατα από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λέξις και τις Εκδόσεις Super Course. Μέχρι τώρα έχουν αγοραστεί από τους πολίτες της Βέροιας 1.500 βιβλία και εδόθησαν από 1.000 ευρώ έναντι σε 8 ευαγή ιδρύματα και συλλόγους και συγκεκριμένα, την Πρωτοβουλία για το Παιδί,
τον Σύλλογο Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγείας Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ, το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό Μ.Α.μ.Α., Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες (ΚΕΜΑΕΔ) Βέροιας, τον Σύλλογο Κοινωνικής Παρέμβασης ΕΡΑΣΜΟΣ, τον Σύλλογο Μικρασιατών, τον Σύλλογο Βλάχων και την Εύξεινο Λέσχη.

Το παρόν βιβλίο των 335 σελίδων μπορείτε να το προμηθευτείτε στην τιμή των 5€ από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λέξις:
Μ. Αλεξάνδρου 37, τηλ. 73700
Πλατεία Ωρολογίου 1, τηλ. 73701
Ώρες 10:00 - 13:00 και 17:00 - 20:00

Και όσοι διαμένουν εκτός Βέροιας, από την ιστοσελίδα του ΚΞΓ Λέξις: lexisver.gr/eshop (+ 5€ για τα έξοδα αποστολής - αντικαταβολής.)

Αναμένεται να διατεθούν σύντομα και τα υπόλοιπα 1500 βιβλία.

Ο ιδρυτής των Κ.Ξ.Γ Λέξις και των Eκδόσεων Souper Course
Γεράσιμος Γ. Καλλιγάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ