Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εθελοντές Καθαριότητας έγιναν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Μακροχωρίου

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Μακροχωρίου επισκέφθηκαν την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 οι Εθελοντές για την Καθαριότητα Βέροιας, στο πλαίσιο δράσεων ενημέρωσης στα σχολεία. Οι μαθητές της Β' Δημοτικού φόρεσαν τα γιλέκα με το κείμενο «Καθαρί…ζω…ζεις…ζούμε!», πήραν ανά χείρας τις τσιμπίδες και ξεχύθηκαν με την δασκάλα τους Μένη Παπάζογλου, μαζεύοντας τα σκουπίδια από την αυλή του σχολείου και τους δρόμους πέριξ αυτού. Όπως ανέφερεται και στην ομάδα Εθελοντές για την Καθαριότητα (μπορείτε να ενημερώνεστε για τις νέες δράσεις της ομάδας μέσα από την σελίδα της στο facebook):

Τα παιδιά της 2ας δημοτικού του 2ου δημοτικού σχολείου του Μακροχωρίου σήμερα γίνανε εθελοντές καθαριότητας και μας δώσανε ένα μάθημα τι σημαίνει ενθουσιασμός και άμιλλα για το ποιός θα πρωτομαζέψει τα σκουπίδια στην αυλή του σχολείου τους και στους δρόμους γύρω γύρω από αυτό. Ενθουσιασμός και χαρά, όπου ο εθελοντισμός και τα σκουπίδια να γίνονται το μέσον για ένα μάθημα ιδιαίτερης αισθητικής ποιότητας και κοινωνικής ευθύνης και συμμετοχής. Ναι, τα παιδιά σήμερα μας δείξανε ότι ο πολιτισμός χτίζεται με τον ενθουσιασμό και την αγάπη για τον τόπο τους. Η δασκάλα τους η κυρία Παπάζογλου Μένη ήταν αυτή που τους εμφύσησε αυτήν αγάπη και τον ενθουσιασμό. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την συγκινητική μας εμπειρία με την δασκάλα και τα παιδιά του 2ου δημ. Σχολείου στο Μακροχώρι.









2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια όμορφες εικόνες, με δράσεις των παιδιών!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βέβαια συγχαρητήρια. Όμως θα βρεθούν γονείς που θα πουν " κάνατε τα παιδιά μας σκουπιδιάρηδες;". όχι κυρά μου. Μαθαίνουμε το παιδί σου τα στοιχειώδη. Τα απαραίτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ