Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιατί τόσα νεύρα ρε Λουτσέσκου;

Μόνο γιορτή δεν ήταν ο χθεσινός τελικός. Επεισόδια, ένας ανίκανος διαιτητής και ποδοσφαιριστές που είχαν το μυαλό τους πως θα τσακωθούν παρά να παίξουν λίγη μπαλίτσα. Ο Παναθηναϊκός πήρε το τρόπαιο, γιατί διψούσε. Τόσο απλά! Είχε 8 ολόκληρα χρόνια να πάρει ένα κύπελλο και έδωσε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να το κατακτήσει. Από την άλλη πλευρά ο κορεσμένος ΠΑΟΚ, είχε πάρει 4 κύπελλα σε 5 χρόνια, ήρθε με πάρα πολλά νεύρα στην Αθήνα. Και αναρωτιόμουν όταν έβλεπα το ματς. Γιατί ρε Λουτσέσκου έχει τόσα νεύρα η ομάδα σου; 

Υποτίθεται είχες ένα μήνα να προετοιμαστείς για αυτό το ματς. Παράτησες τα πλέι-οφ μόνο και μόνο για να συγκεντρωθείς στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και από το πρώτο λεπτό οι παίκτες σου ήταν νευρικοί και είχαν το μυαλό τους στην φασαρία. Ενδεικτικό πως ο Αγκούστο τρώει κάρτα στο 4 λεπτό για διαμαρτυρία. 

Ναι, οκ, δεν ήταν πέναλτι αυτό που πήρε ο βάζελος, αλλά εσυ ρε ΠΑΟΚ τι έκανες; Μια ευκαιρία όλο το πρώτο ημίχρονο; Στο δεύτερο βγήκε η κούραση και στις δύο ομάδες. Ήταν λογικό να πιέσει ο Δικέφαλος και να κάνει 2-3 ευκαιρίες. Τις έκανε, αλλά δεν βρήκε στόχο, αντίο ζωή το έργο. 

Θεωρώ πως η συγκεκριμένη αποτυχία θα κάνει καλό στον ΠΑΟΚ. Του χρόνου η ομάδα θα βγει πιο δυνατή μετά από όλο αυτό. Όσο κατακτούσε κούπες, τα προβλήματα κρυβόντουσαν κάτω από το χαλί. Ενώ τώρα, όλοι ξέρουν πως οι δύο βασικοί στόχοι (πρωτάθλημα+κύπελλο) χάθηκαν. Ήρθε η ώρα των σκληρών αποφάσεων.

Ο Λουτσέσκου, αν δεν κάνει 4-5 αλλαγές στην ενδεκάδα, θα πιαστεί για δεύτερη φορά κορόιδο. Χρειάζεσαι έναν μεγάλο τερματοφύλακα, έναν ογκόλιθο στόπερ για να κάνει γάμο με τον Ίγκαρσον (μιας και ο Κρέσπο πάει στα 36), ειδικά τώρα που έφυγε Βαρέλα και ο Μιχαηλίδης είναι έξω για πολλούς μήνες. Επίσης, χρειάζεται ένα αριστερό μπάκ, όπως ο Μπάμπα που είχε πέρσι, ένα εξτρέμ και έναν γκολτζή που θα βάλει 20 γκολάκια την χρονιά. Γιατί ο Άκπομπ, καλός χρυσός, αλλά δεν βλέπει δίχτυα. 

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός, αν θέλει να χτυπήσει του χρόνου πρωτάθλημα, θέλει 5 ενδεκαδάτες μεταγραφές. Δεν μπορείς με την γεροντάρα τον Μαουρίτσιο στα χαφ και τον Ιωαννίδη επιθετικό. Έλεος! Αυτή η ομάδα είχε κάποτε Σαραβάκο και Βαζέχα και τώρα έχει Ιωαννίδη; Ήμαρτον!

3 σχόλια:

  1. εσύ που γράφεις λες ότι δεν ήταν πέναλτυ το κλωτσήδι στο κεφάλι;;και τι είδαν τότε το βαρ και ο ξένος διατητής οεο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΟΚ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΕΙΔΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 3-4 ΠΟΛΛΗ ΩΡΑ ΑΛΛΑ Η ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πως παίζετε ρε φίλε η μπάλα;;με κανονισμούς..όταν όλη τη χρονιά πήρε καμμιά 20αριά πέναλτυ τότε ήταν μια χαρά..πατάει πολύ περιοχή ο παοκ μας λέγατε.........α χα χου χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ