Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σήμερα τα μεγάλα εγκαίνια του Super Market «ΠΙΤΣΙΑΣ» στη Μάρκου Μπότσαρη

Τα νέα Super Market της Βέροιας!
Μετά από πυρετώδεις εργασίες και προετοιμασίες, το νέο Super Market «ΠΙΤΣΙΑΣ» που βρίσκεται στην οδό Μάρκου Μπότσαρη 62 (Πασακιόσκι - τηλ. 2331020100) είναι έτοιμο για τα εγκαίνιά του. Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαΐου, (7μ.μ.) θα πραγματοποιηθεί μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο κατάστημα, με την συμμετοχή της διεύθυνσης, του προσωπικού και πλήθους κόσμου που έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, το νέο επιχειρηματικό άνοιγμα της εταιρείας στην περιοχή μας. Ο «Πίτσιας» γιορτάζει το άνοιγμα των νέων καταστημάτων με μπουφέ αλλά και ειδικές προσφορές! Μην τις χάσετε!

Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 28 Μαΐου, στο δεύτερο κατάστημα του «Πίτσια» που εδρεύει στην οδό Πιερίων 63 (τηλ. 2331063006), ενώ το grand opening θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 30 Μαΐου στο νέο κατάστημα της Χαλκιδόνας.

Τα νέα Super Market «ΠΙΤΣΙΑΣ» που ανοίγουν στη Βέροια, έρχονται με ασυναγώνιστες τιμές, ποιότητα που ξεχωρίζει και εκπληκτικές προσφορές που αναμένεται να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ