Quantcast

http://picasion.com/

Δημοσκόπηση GPO: Προβάδισμα 8% της ΝΔ

Προβάδισμα 8 μονάδων της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει δημοσκόπηση της GPO για το powergame.gr. H ΝΔ προηγείται με 30,8% (έναντι 31,8% της μέτρησης του Μαρτίου) με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει το 22,8% (έναντι 22,2%). Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει το 12,6% των προτιμήσεων, καταγράφοντας μια πτώση 1,2% σε σχέση με τον Μάρτιο. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 5,9% των προτιμήσεων (έναντι 5,5%), η Ελληνική Λύση το 4,6% (έναντι 4,1), το ΜΕΡΑ 25 το 2,4% (έναντι 2,3%), οι Έλληνες για την Πατρίδα το 1,9% (έναντι 1,7%), ενώ άλλο κόμμα επιλέγει το 4,4% (έναντι 3,1%). Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι 10,6%ενώ λευκό επιλέγει το 1,4% και το 2,6% να δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει.

Το 54% θέλει η κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία

Το πότε θα γίνουν τελικά οι εκλογές φαίνεται πως διχάζει την κοινή γνώμη. Στο ερώτημα που ετέθη από την GPO στη δημοσκόπηση για το PowerGame εάν η κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει την τετραετία ναι μεν η πλειοψηφία, το 54%, απαντά καταφατικά. Ωστόσο, ένα ισχυρό ποσοστό ( 40,3%) θεωρεί ότι πρέπει να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

6 σχόλια:

  1. H NEA D,,,,A BRISKETE SE ELEUTHERH PTOSH ,,THA PSAXNOUNE TON PSIFO TOUS,,,TO EXO GRAPSH TO 2019 MOLH TA EUALE, ME TON OURANO,,,,,EKH DEN XORANE EKSIPNADES ,,,,TO BOULIAGMA THA EINE TOSO MEGALO POU DEN THA KANOUNE OUTE KAN DILOSHS THN NYXTA TON EKLOGON,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα.... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
    Η ΝΔ δεν πιάνει ούτε 20% με τάσεις προς τα κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ακόμα αφελής κόσμος που να πιστεύει τις δημοσκοπήσεις,όταν όλα τα μέσα ενημέρωσης,ηλεκτρονικά,έντυπα,τηλεοπτικά,ραδιοφωνικά,διαδικτυακά,πληρώνονται από την κυβέρνηση με τις λίστες Πέτσα,Κικίλια,Πλεύρη,των εκατομμυρίων ευρώ,εκτός ελαχίστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι δημοσκοπήσεις λειτουργούν ως άλλοθι στη νοθεία που ετοιμάζονται να κάνουν για να ανακόψουν τον Σύριζα.Το μοναδικό κόμμα που τα έβαλε
    με καναλάρχες και όλο το αρρωστημένο σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Οι δημοσκοπήσεις λειτουργούν ως άλλοθι στη νοθεία που ετοιμάζονται να κάνουν!!Ειναι ο μόνος τρόπος για να ανακόψουν την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ.Το μοναδικό κόμμα που τα έβαλε με τα συμφέροντα που εξυπηρετεί η δεξιά τόσα χρόνια.Αυτο ξέρει να κάνει η δεξιά όταν χάνει το παιχνίδι κι όταν θίγονται τα συμφέροντα των αφεντικών της.Νοθεια και πολιτική αποσταθεροποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρώτη κ τελευταία φορά που ψήφισα ΝΔ στης προηγούμενες εκλογές. Έχει να πέσει μαύρισμα γιατί από ότι αποδείχτηκε μυαλό δεν βάλατε μετά από όσα έγιναν τα τελευταία 12 χρόνια. Ούτε να σας ξανά ακούσω δεν θέλω... (ετών 35).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ