Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δερμιτζάκης: «Τέτοιες στιγμές δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο»

Ο Λεβαδειακός επικράτησε και στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ της Βέροιας με το ίδιο σκορ (1-0) και πήρε το εισιτήριο για τη Super League 1. O πρωταθλητής του 2ου ομίλου της Super League 2 επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από τρία χρόνια. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ημαθίας έχει μία δεύτερη ευκαιρία για άνοδο καθώς θα αντιμετωπίσει την προτελευταία της Super League 1, Λαμία. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο τεχνικός της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης, δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Γνωρίζουμε ότι ήταν δυο παιχνίδια με δύο πολύ καλές ομάδες που πήραν πανάξια τις πρώτες θέσεις στους ομίλους. Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι δυο ομάδες ήταν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο κα να παιχτεί μες τον αγωνιστικό χώρο και να είναι μια διαφήμιση για την Super League 2.»

Για τα δυο παιχνίδια με τον Λεβαδειακό: «Αν μιλήσουμε και για τα δυο παιχνίδια, στο πρώτο o Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και πήρε το προβάδισμα. Στο σημερινό θα έλεγα πως ήταν ένας μονόλογος μπήκαμε αποφασισμένοι, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά δεν καταφέραμε το γκολ, το ίδιο έγινε και στο δεύτερο. Θεωρώ ότι κλείστηκε ο αντίπαλος και σε συνδυασμό με την αλλαγή σχηματισμού δεν τα καταφέραμε και δεχτήκαμε το γκολ.»

Για τα επερχόμενα παιχνίδια με τη Λαμία: «Σίγουρα υπάρχει διαφορετική δυναμική ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε.»

Για το χτύπημα στον Πεταυράκη: «Τέτοιες στιγμές δεν τιμάνε το ποδόσφαιρο, έπρεπε οι αξιωματούχοι των ομάδων να προστατέψουν τον κόσμο και τις ομάδες.»

6 σχόλια:

  1. Φτάνει πόσο μας κοροιδεψες..Άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιμηθηκε η ομαδα στη Βεροια και σημερα αφου δεν εβαλε γκολ στις 2-3 ευκαιριες(;;;;) που είχε ... ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα επισημάνει κανεις την πιθανότητα μηδενισμού του Λεβ λόγω της βιαιοπραωιας; μηδενισμό; της Λιβαδειάς τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οπαδός συνελήφθη με την κατηγορία της εισβολής στον αγωνιστικό χώρο και όχι της βιαιοπραγίας, οπότε δεν τίθεται άλλο θέμα εκτός του χρηματικού προστίμου.

      Διαγραφή
  4. Σου πήρε την ταυτότητα ο Ταουσιάνης μεγάλε και πολυδιαφημισμένε κόουτς. Θα φας τώρα και δυο τριάρες απ΄τη Λαμία και τα ξαναλέμε του χρόνου που αν δυναμώσει η Ξάνθη δεν την περνάς ούτε με τάμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βεργώνης για τα δυο ματς με Λαμία άδεια Παύλος και Γιωτης ξυπνά Μπικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ