Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το επετειακό λεύκωμα «Νύφες και Προικιά» παρουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας

Το επετειακό λεύκωμα, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυσή του, παρουσίασε το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας. Η εκδήλωση έγινε το πρωί της Κυριακής 15 Μαΐου 2022 στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, όπου παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης και Γεωργία Μπατσαρά, εκπρόσωποι της Ιεράς Μητρόπολης, της Ι Μεραρχίας Πεζικού, του δήμου Βέροιας και άλλων Συλλόγων και φορέων της Ημαθίας. 

Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η δικηγόρος και αντιδήμαρχος Παιδείας και Ισότητας των Φύλων Συρμούλα Τζήμα, ενώ την εκδήλωση πλαισίωσε το χορωδιακό σύνολο «ΗΧΩ ΒΕΡΟΗΣ».


Το λεύκωμα παρουσίασαν ο Πρωτοσύγγελος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας, η επίκουρη καθηγήτρια Λαογραφίας με έμφαση στη Λαϊκή τέχνη, στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, κ. Νάντια Μαχά-Μπιζούμη και ο εθνογράφος, ερευνητής Λαϊκής Παράδοσης, κ. Γιώργης Μελίκης. 

Ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ