Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Επέστρεψε στην κανονικότητα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας

Σε ρυθμούς προ κορωνοϊού επέστρεψε σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Μετά την τελευταία χαλάρωση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς της πανδημίας, την απελευθέρωση στην πληρότητα και την αναστολή του covid pass από την 1η Μαΐου, σειρά πήρε και η επιστροφή στην κανονικότητα και για τα δημοτικά συμβούλια της χώρας. Έπειτα από 2 χρόνια συνεδριάσεων με τηλεδιάσκεψη και έπειτα από λίγο χρονικό διάστημα με δια ζώσης συνεδριάσεις υπό προϋποθέσεις, το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας «ζωντάνεψε» και πάλι το απόγευμα της Δευτέρας 16 Μαΐου 2022, αφού τις θέσεις τους στα δημοτικά έδρανα πήραν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, εμβολιασμένοι και μη και επετράπη η είσοδος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, πριν την έναρξη της συνεδρίασης, πέρασε και καλωσόρισε τους δημοσιογράφους, ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Άρης Λαζαρίδης στην τοποθέτησή του, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή των εκπροσώπων των ΜΜΕ στη φυσική τους θέση.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ