Quantcast

http://picasion.com/

Φίλαθλοι Βέροιας «Στο τέλος εμείς θα γιορτάσουμε»

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Βέροιας «Θύρα 4» με επίσημη ανακοίνωσή του καλεί σύσσωμο τον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας να συσπειρωθεί, να αγκαλιάσει ακόμη περισσότερο την ομάδα και τους κόπους της διοίκησης και με τη φωνή του και την παρουσία του στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου να γίνει για ακόμη μια φορά ο 12ος παίκτης της «Βασίλισσας» στα τελευταία 2 παιχνίδια της σεζόν που θα κρίνουν και το τελευταίο εισιτήριο ανόδου στη Σούπερλιγκ! 

«Να είστε σίγουροι πως στο τέλος εμείς θα γιορτάσουμε! Γεμίζουμε και πάλι την έδρα μας απέναντι στη Λαμία και δημιουργούμε μια καυτή ατμόσφαιρα για τους παίκτες μας» καταλήγει η ανακοίνωση των φιλάθλων.

ΥΓ1. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ακολούθησε στη Λειβαδιά.

ΥΓ2. Θύρα 4 always on tour

ΥΓ3. Βέροια σ΄αγαπώ Βέροια είσαι μια είσαι η Βασίλισσά στη Μακεδονία.

Απομένουν 2 τελευταία σκαλοπάτια... Ασπίδα εμείς, άνοδο εσείς! Μια ζωή Βέροια!

2 σχόλια:

  1. Πέταξε το πουλάκι μάγκες μου!!Η Λαμία όσο τελευταία και να είναι, είναι ομαδα σούπερ λιγκ κι έχει άλλο level πολύ ανώτερο του Λεβαδειακού.Η φετινή Βέροια αποδείχθηκε ότι ήταν ομάδα για να κερδίσει τα υπόλοιπα χωριά του ομίλου αλλά για παραπάνω δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέροια σε αγαπώ, Βέροια είσαι μία, είσαι η βασίλισσα μέσα στην Ημαθία. Μην κάνετε όνειρα για μεγαλύτερη κατηγορία ούτε να παρασύρεται από το κουτοχορτο που ταιζουν κάποιοι επιτήδειοι που κονομανε λέγοντας ότι η Βέροια έχει ομαδάρα. Σε ένα όμιλο με διαλυμένες ομάδες ήταν καλύτερη, όχι όμως από την Λάρισα που αν ήταν στα μπαράζ την Λειβαδιά θα την έκοβε φετες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ