Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Σιούτης»: Δερμάτινα πανωφόρια, τσάντες και αξεσουάρ για μοναδικές ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Κάντε τις αγορές και μέσω του eshop, με ένα κλικ στο sioutisleather.gr
Ο χειμώνας μας αποχαιρέτισε και μαζί του και τα βαριά πανωφόρια που μας κράτησαν ζεστούς. Τη θέση τους πήραν τα δερμάτινα πανωφόρια της Άνοιξης, που είναι πιο ελαφριά, άνετα και κομψά, χωρίς γούνα και εσωτερική ζεστή επένδυση, ενώ μπήκε δυναμικά και το χρώμα, για στιλάτα ανοιξιάτικα look, για τις καθημερινές, πρωινές, βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. Στο κατάστημα «Σιούτης», που από το 1978 αποτελεί εγγύηση στα Γουναρικά και τα Δερμάτινα Είδη, μπορείτε να δοκιμάσετε τις ανοιξιάτικες επιλογές σε γυναικεία και ανδρικά πανωφόρια, πιο ελαφριά, αλλά πάντα με τη φινέτσα, την ποιότητα και το στυλ που εγγυάται η πολυετής εμπειρία στης επιχείρησης στο χώρο, καθώς και υπέροχες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές δερμάτινες τσάντες και αξεσουάρ.




Κάντε τις αγορές σας και μέσω του e-shop

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε το γουναρικό ή το δερμάτινο που σας αρέσει, μέσα από το εύχρηστο e-shop του καταστήματος «Σιούτης» Γούνα - Δέρμα. Περιηγηθείτε άνετα και εύκολα στο e-shop, ανακαλύψτε με ένα κλικ από την άνεση του σπιτιού σας, όλη τη συλλογή σε ανδρικά και γυναικεία δερμάτινα, γουναρικά, τσάντες και αξεσουάρ και με εκπτώσεις!

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (After Sales Service) που περιλαμβάνει: μεταποίηση, διορθώματα, βαφή, καθάρισμα κλπ.

Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
τηλ. 23310 28830
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα

E-shop: sioutisleather.gr
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ
Ακολουθήστε μας στο instagram: sioutis_leather_and_furs

Δείτε παρακάτω ένα δείγα από την απίστευτα μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα και που θα καλύψει κάθε γούστο, περίσταση και μπάτζετ.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας για να δείτε ακόμα περισσότερα σχέδια και την ανοιξιάτικη κολεξιόν!

Τα προϊόντα, του καταστήματος «Σιούτης», είναι κυρίως εισαγωγής, με κυριότερη χώρα προέλευσης την Ιταλία (Tziveli, Rossi, Olivieri, Gimos, Gitor, Delan, Langellotti, CR, Phoenix κλπ) αλλά και άλλες χώρες όπως η Γαλλία (Intuition από το Παρίσι Guy Laroche), Γερμανία (Bugatti, Trapper), Αμερική (Juicy Couture), Δανία, Ισπανία αλλά και εγχώριες ελληνικές εταιρίες.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ