Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βουβός πόνος στην κηδεία του Φώτη Καραβασίλη

Η Βέροια αποχαιρέτησε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου
Το τελευταίο αντίο στον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτη Καραβασίλη, είπε το απόγευμα της Τρίτης 10 Μαΐου 2022 η Βέροια. Ο εκλιπών έχασε την μάχη για τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο Νοσοκομείο της Βέροιας και μετέπειτα στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης. Εκατοντάδες κόσμου, συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι που είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν μέσα από την επαγγελματική και την πολιτική του σταδιοδρομία, κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, όπου σε βαρύ κλίμα και μέσα σε βουβό πόνο, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιου.


Το φέρετρο του εκλιπόντος σκέπαζαν τέσσερις σημαίες, η Ελληνική, του ΠΑΣΟΚ, του Παναθηναϊκού και της «Βασίλισσας του Βορρά». Επικήδειο εκφώνησαν η αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Σοφία Ζεϊμπέκη, ο Γραμματέας της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Ημαθίας και επιστήθιος φίλος του Κώστας Ασλάνογλου, οι συνάδελφοί του Ντίνος Βλαχόπουλος και Δημήτρης Μπατζιάκας, ο πρώην δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός και συνάδελφοί του από Δικηγορικούς Συλλόγους.

Ο κόσμος αποχαιρέτισε τον Φώτη Καραβασίλη με χειροκροτήματα, ενώ η ταφή έγινε στα Κοιμητήρια της Ραχιάς.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:











































1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ