Quantcast

http://picasion.com/

Ομιλία του Σάββα Καλεντερίδη το Σάββατο στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής

Ομιλία στο θεατράκι της Αγία Παρασκευής στη Βέροια, θα πραγματοποιήσει το απόγευμα του Σαββάτου (18:00) ο Σάββας Καλεντερίδης. Ο αξιωματικός ε.α., συγραφέας και γεωστρατηγικός αναλυτής είναι καλεσμένος της Ένωσης Πολιτών Ημαθίας και της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, για
να πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα «Παρελθούσες και μελλοντικές Γενοκτονίες - Ο ρόλος του πολιτικού συστήματος», στο πλαίσιο της επετείου της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. Θα προηγηθεί τρισάγιο στη μνήμη της Γενοκτονίας του Πόντου.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Πολιτών Ημαθίας για την εκδήλωση:

Η Ένωση Πολιτών Ημαθίας (ΕΠΗ) στα πλαίσια της ιστορικής-εθνικής αφύπνισης και της συνειρμικής σύνδεσης του ιστορικού παρελθόντος με το γίγνεσθαι της σημερινής πραγματικότητας σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει, με συνδιοργανωτή την ΕΥΞΕΙΝΟ ΛΕΣΧΗΒΕΡΟΙΑΣ, με καλεσμένο ομιλητή τον Σάββα Καλεντερίδη, συγγραφέα, Γεωστρατηγικό Αναλυτή.

Το θέμα της παρουσίασης είναι: «ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ-Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια, το Σάββατο 21 Μαϊου 2022 και ώρα 6.00μ.μ. στο αμφιθέατρο της Αγίας Παρασκευής στο Πασά Κιόσκι (Μάρκου Μπότσαρη 78-80).

Η παρουσίαση της ομιλίας θα λειτουργήσει σαν Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με προβληματισμούς-ερωτήσεις του κοινού προς τον ομιλητή, μετά το πέρας αυτής. Θα προηγηθεί τρισάγιο στη μνήμη της Γενοκτονίας του Πόντου.



1 σχόλιο:

  1. "Γεωστρατηγικές αναλύσεις"...πιο αοριστολογίες δεν υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ