Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το μυαλό ήταν στο καθήκον, αλλά η καρδιά στη Βέροια!

Στο μακρινό ταξίδι προς την Λιβαδειά, η Βέροια πέρα από τους εκατοντάδες φιλάθλους της, που γέμισαν την εξέδρα των φιλοξενούμενων είχε και την συνοδεία της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας. Ένστολοι από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας διατάχθηκαν από την υπηρεσία τους, να μεταβούν μέχρι την Βοιωτία, προκειμένου να ενισχύσουν τα μέτρα τάξης. Άψογοι επαγγελματίες και πιστοί στο καθήκον είχαν συνεχώς στο μυαλό τους να μην δημιουργηθούν επεισόδια. Ωστόσο, η καρδιά τους χτυπούσε σε ρυθμούς... Βέροιας. Άλλωστε οι περισσότεροι από αυτούς, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. 

Η επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη είχε μια γλυκόπικρη γεύση, αφού έφεραν εις πέρας το έργο τους, αλλά από την άλλη πλευρά, η «Βασίλισσα» δεν πέτυχε τον στόχο της που ήταν η άνοδος στην Super League. Ραντεβού στην Λαμία...;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ