Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα γραφεία της ΝΔ επισκέφθηκε ο Λυπηρίδης

Ο αναπληρωτής Γραμματέα Οργανωτικού Βορείου Ελλάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Λυπηρίδης επισκέφθηκε τα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Ημαθίας. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα ο πρόεδρος της Διοικούσας Σταύρος Γιανναβαρτζής ευχήθηκε τον κ. Λυπηρίδη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ ακολούθησε εκτενής συζήτηση για θέματα που αφορούν την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στο νομό, την διαρκή εκλογική ετοιμότητα και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας τόνισε την ανάγκη οι οργανώσεις να βρίσκονται διαρκώς κοντά στους πολίτες, δίπλα στη κοινωνία, σύμφωνα με την επιθυμία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και τις κατευθυντήριες οδηγίες του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ