Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σοκαριστικό τροχαίο στα ΣΕΑ Πλατάνου - Τούμπαρε αυτοκίνητο, στο νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου 2022 στην Εγνατία Οδό. Συγκεκριμένα οδηγός οχήματος που κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του μπροστά ακριβώς από τα ΣΕΑ Πλατάνου, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην διαχωριστική νησίδα της Εγνατίας Οδού και στη συνέχεια να ανατραπεί
Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο. 

Στο σημείο εκτός του ΕΚΑΒ βρέθηκε η αστυνομία, η πυροσβεστική Αλεξάνδρειας και συνεργείο της Εγνατίας Οδού. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το alexandreia-gidas.gr:
















3 σχόλια:

  1. Τι συμβαίνει σε εκείνο το σημείο της Εγνατίας; Όλα τα τροχαία που καταγράφονται στο δρόμο Βέροιας - Θεσσαλονίκης και αντίστροφα, στο ύψος του ΣΕΑ Πλατάνου γίνονται. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχουμε ή είναι τυχαία όλα τα περιστατικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θα είχε την ευθεία ο οδηγός και έστριψε από λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η υπεύθυνη εταιρία δεν έκοψε τα χόρτα παραπλεύρως, και δε φαινόταν η επικίνδυνη ευθεία. (Θα έλεγε ένας ελληναράς , που πάντα κάποιος άλλος φταίει). Περαστικά στον άτυχο συμπολίτη μας! ΄Ενα δευτερόλεπτο να αφαιρεθούμε, και το κακό έγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ