Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα του Φιλίπου από το Αγρίνιo για τα playouts

Την ήττα με 72-57 γνώρισε η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας από το Αγρίνιο που πήρε προβάδισμα με 2-1 νίκες για τα playouts. Οι παίκτες του Ντίνου Καλαμπάκου έμειναν κοντά στο σκορ στο πρώτο μέρος (16-13 στο 10' και 35-28 στο 20') αλλά στην επανάληψη η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έλεγξε το ματς κατάφερε να αποκτήσει διψήφια διαφορά (50-43 στο 30′) και επιβλήθηκε του Φίλιππου Βέροιας με τελικό σκορ 72-57

Διαιτητές: Καλδίρης, Κωνσταντινόπουλος, Αργυρούδης
Δεκάλεπτα: 16-13, 35-28, 50-43, 72-57

Αγρίνιο (Παπαδόπουλος): Νικολαΐδης, Τσρνιτς 22 (4), Τσούκας 3 (1), Μήτσου 10 (2), Κυριλής 5 (1), Μπαλός 13 (2), Κουρουπάκης 19, Γκάτζιος.

Φίλιππος Βέροιας (Καλαμπάκος): Νικάι, Ντόβας 5 (1), Ελευθεριάδης 14 (2), Πουλιανίτης 5, Κοθράς 4, Παραπούρας 2, Σουτζόπουλος 3 (1), Ντρεκάλοβιτς 13 (2), Ιατρίδης 6, Πιλκούδης 5.

6 σχόλια:

  1. Ο καλαμπάκος θα κάνει καμία νίκη η τον φέρατε μόνο για να πίνει καφέδες στην ελιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παντως είναι κάπως περίεργο να διώχνεις έναν προπονητή ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ που ομολογούμενως τα έχει πάει καλύτερα από όσο περίμενε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της ομάδας, για να δώσεις τα πενταπλάσια + παροχές σε έναν καριερίστα και να κανεί 0 νικες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά ΑΝ τελικά καταφέρει να κάνει νίκη θα αποθεωθεί.....

      Διαγραφή
    2. Όλοι εσείς που κριτικάρετε τη Διοίκηση καλό θα είναι να έρθετε την Τετάρτη στο γήπεδο να στηρίξετε την ομάδα να ισοφαρίσει την σειρά. Η παρουσία της ομάδας στην Α2 είναι πολυτέλεια για την πόλη που στερείτε κουλτούρας και υποδομών, και για αυτό ας σταματήσουμε την κριτική για την κριτική. Δεν είδα κανέναν από όλους εσάς που κόπτεστε για την ομάδα να κριτικάρετε τις ήττες με το Παγκράτι που ουσιαστικά μας στέρησαν το πλεονέκτημα έδρας.

      Διαγραφή
    3. Στο γήπεδο είμαστε σε κάθε αγώνα της ομάδας γιατί είμαστε και θα είμαστε Φίλιππος σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν παίξει.

      Το οτι δε δέχεστε κριτική είναι ο λόγος που έφτασε η ομάδα σε σημείο να παλεύει να σωθεί.

      Αλλά και επειδή η πόλη «στερείται» αλλά εμείς δε στερούμαστε λογικής και μνημης, το πλεονέκτημα έδρας χάθηκε στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας μέσα στο Αγρίνιο μαζί με την ευκαιρία να πάει η σειρά στο 2-0 και ουσιαστικά να σωθεί η χρόνια.

      Διαγραφή
  3. Στέργιος Καπράρας15 Μαΐου 2022 στις 9:50 μ.μ.

    Οι " ανώνυμοι " ΔΕΝ είσαστε ΦΙΛΙΠΠΟΣ γιατί σοβαρός διάλογος γίνεται μόνο με ονοματεπώνυμο. Οι " ανώνυμοι ", λοιπόν, ασχοληθείτε με τη δική σας ομάδα ( οι φτηνοί καταδότες κάθε εποχής ίσως ενδιαφέρονται για την γνώμη σας ), δεν υπάρχει λόγος να έρχεστε πια στους αγώνες της δικής μας ομάδας " δηλώνοντας ΦΙΛΙΠΠΟΣ " ενώ κρυφογελάτε στις ήττες ! Και για να μην παρεξηγηθώ, εγώ, ως απλός φίλαθλος στο ΦΙΛΙΠΠΟ, α) εκτιμώ, από όσο μπορώ να καταλάβω μπάσκετ, την προπονητική ικανότητα του φίλου μου Χριστόφορου Κουρουζίδη, αλλά διοίκηση ασκεί η διοίκηση και β) όποιος δεν γνωρίζει τα εσωτερικά κάθε ομάδας, καλύτερα να μην ασκεί αυθαίρετη κριτική κι έτσι φυσικά δεν κρίνω ούτε κι εγώ. Τέλος, αυτά τα περί απώλειας του πλεονεκτήματος στον εκτός έδρας αγώνα της κανονικής περιόδου στο Αγρίνιο, μαρτυρούν απλώς πόση άγνοια κατακλύζει το μυαλό σας (πχ: τότε παίξαμε χωρίς τον Γαρέζο που είχε τρομερή συνεισφορά, ιδίως αμυντική, σε όλες τις σημαντικές φετινές νίκες). Αυτονόητο ότι δεν πρόκειται να ανταπαντήσω σε νέο σχόλιο
    " ανώνυμου ", ενώ, για όποιον άνθρωπο με ονοματεπώνυμο έχει διάθεση διαλόγου με λογικούς όρους, ιδού το κινητό μου: 6947424666.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ