Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων Βέροιας-Πιερικού στην Κατερίνη & κάλεσμα για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό

Τον πρώτο τους αγώνα για την φετινή χρονιά θα δώσουν τη Δευτέρα 16 Μαΐου οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ΓΑΣ και ΠΑΕ Βεροίας στα πλαίσια των φιλικών αγώνων που πραγματοποιούν οι παλαίμαχοι κάθε χρόνο, είτε για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό ή αναξιοπαθούντα ποδοσφαιριστή, είτε για μία κοινωνική ομάδα, είτε για κάποια βράβευση, είτε για την επικοινωνία μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Οι παλιές δόξες των γηπέδων μετά από μία μακρά ιστορία αναμετρήσεων ξανασυναντιούνται στο χορτάρι για να θυμηθούν τις μεγάλες στιγμές που έζησαν ως αντίπαλοι αλλά και να ξαναζήσουν τη χαρά του ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό στάδιο της Κατερίνης σε αντίπαλο, την ιστορική ομάδα του Πιερικού. Καλούνται οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να επικοινωνήσουν με τα μέλη της Διοίκησης για περισσότερες πληροφορίες.

Μέχρι στιγμής δήλωσαν συμμετοχή οι Παπατζίκος, Μίλης, Τσιούχας, Υφαντίδης, Νατσούρας, Ελευθεριάδης, Μελετίδης, Τρούπκος, Τσαλουχίδης και έπονται, ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ


Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας καλεί όλα τα μέλη του και όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, να δώσουν δυναμικό παρών στον αγώνα μπαράζ της Βέροιας με τον Λεβαδειακό, την Κυριακή 8 Μαΐου, ώρα 16:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ