Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αποφασισμένος να το τελειώσει ο Αζέρος, παρά την εισβολή και τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή!

Απίστευτα πράγματα στη Λιβαδειά!
Αδιάβαστος περί Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου και περίεργα αποφασισμένος να το πάει μέχρι τη λήξη, ήταν ο Αζέρος διαιτητής του αγώνα Λεβαδειακός - Βέροια. Κατά την εισβολή των φιλάθλων του Λεβαδειακού και τον τραυματισμό του Πεταυράκη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μπίκας μαζί με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώτη Τσαλουχίδη συνομίλησαν σε έντονο ύφος με τον Αγκάγεφ, λέγοντάς του ότι πρέπει να διακόψει το παιχνίδι. Ανένδοτος ο Αζέρος, δήλωνε σε κάθε τόνο ότι το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί κανονικά! Βέβαια, αν αποχωρούσε η Βέροια τότε ήταν η ίδια που θα κινδύνευε με τιμωρία. 

Εντωμεταξύ, καθόλη τη διάρκεια της διακοπής λόγω επεισοδίων, τα όργανα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας έλαμπαν διά της απουσίας τους πίσω από τον πάγκο της Βέροιας, όπου εκατοντάδες "φίλαθλοι" έβριζαν και έφτυναν ποδοσφαιριστές και επιτελείο. 

Από τα τραγικά highlights του αγώνα, δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι "φουσκωτοί" που έκοβαν βόλτες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ελληνικό ποδόσφαιρο, σωτήριον έτος 2022.

15 σχόλια:

  1. Που ακούστηκε να παίζουν 11 εναντιον 10 επειδή έδειραν ποδοσφαιριστη αντιπαλης ομαδας. γελανε και τα τσιμεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΑΜΕΣΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ 0-3 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με ποιο δικαιωμα επετρεψε ο διαιτητης να συνεχιστει ο αγνωας. εχει χαθει καθε ιχνος fair play. ακου εκει 11 με 10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τον βλέπω καλά τον Κομπότη. Στον Πειθαρχικό Κώδικα - άρθρο 15 παράγραφος 4 - υπάρχει ρητή πρόβλεψη για είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και επεισόδια στο γήπεδο.
    Στο σκέλος Β της παραγράφου 4 του άρθρου 15 σημειώνεται πως σε περίπτωση βιαιοπραγίας κατά προσώπων η τιμωρία είναι από 50.000 έως 250.000 ευρώ και 2 - 4 αγωνιστικές.
    Υπάρχει και το σκέλος γ, όπου σημειώνεται πως η είσοδος οπαδών στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ του Αγώνος έχει ως άμεσο συνέπεια τη διακοπή του ματς χωρίς προειδοποίηση, εφόσον υπάρχει βιαιοπραγία κατά προσώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο αρθρο 21 ομως προβλεπεται μηδενισμος της υπαιτιας ομαδας και κατοχυρωση στην αντιπαλο με σκορ 0-3.

      Διαγραφή
  5. Σε ευνομούμενο κράτος τα πράγματα είναι απλά,διακοπή αγωνα και αυτεπάγγελτη τιμωρία του λεβαδειακου. Φυσικά εμείς ζούμε στην Ελλάδα-μπανανια όπου οι νόμοι και οι κανονισμοί υπάρχουν για να εφαρμόζονται κατά το δοκούν. Ο δε αζερος ήρθε,έκανε την πλάκα του,πληρώθηκε κι έφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αφού το ποδόσφαιρο είναι στα χέρια των μεγαλύτερων απατεώνων εσείς τη ψάχνετε να βρείτε??? Λεσια και κοπριες όλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο!!! Τρέξτε από πίσω χαϊβάνι για να κάνουν αυτοί δουλίτσες λαμογιες!!! Ρε αντε στο διάλογο όλοι μαζί με την κολο μπάλα!!! Τώρα το χειμώνα που θα πούμε το ψωμι ψωμάκι θα σας συντρέχουν τα λαμογια όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελα ρε που θέλετε κ α εθνική …κολαούζοι μια ζωή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Β
      Πες μας και τη ομάδα είσαι εσύ που έμαθες και το κολαουζος..τι καημό έχεις με τη βασιλισσα

      Διαγραφή
    2. Η ΒΕΡΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΕΣΥ ΡΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΥΠΑΛΛΥΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ! ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ! ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

      Διαγραφή
  8. Ολοι μέσα με την Λαμία να δείρουμε δυο τρεις παικτες και να φυγουμε σαν ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΒ.) ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ... ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ