Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (4/4 - 10/4)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Η σύνοδος Άρη - Κρόνου στον Υδροχόο στις 5/4 εντείνει τις προκλήσεις και τις δοκιμασίες ιδιαίτερα για 4 Ζώδια! Δες τις προβλέψεις σου. Την Τρίτη στις 5 Απριλίου 2022, ο Άρης και ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζουν την μεταξύ τους σύνοδο, προκαλώντας ισχυρές πιέσεις και περιορισμούς εντείνοντας όμως και τις δυσκολίες πάσης φύσεως. Αυτή η δυσμενής αστρολογική όψη θα κορυφωθεί στην 22ο μοίρα του Υδροχόου! Η σύνοδος Άρη – Κρόνου στραγγίζει τα αποθέματα ενέργειας μας, ο Άρης είναι η δύναμη, η ορμητικότητα, ή αλλιώς το «γκάζι» στην ζωή μας, ενώ ο Κρόνος είναι το «φρένο» ο πλανήτης που σε προειδοποιεί ότι πρέπει να λειτουργήσεις οργανωμένα, συγκροτημένα και πειθαρχημένα. Όταν λοιπόν δύο «κακεργέτες» του ζωδιακού ενώνουν τις αντίθετες δυνάμεις τους, σε ένα κοινωνικό ζώδιο, είναι αναμενόμενο ότι το κλίμα γύρω μας είναι πολεμικό, επίπονο, περιοριστικό. Χαρακτηριστικά των ημερών είναι η ασθενικότητα, η αδυναμία, ο πόνος, ο ισχυρός θυμός, οι τιμωρικές διαθέσεις αλλά και τα γεγονότα / εξελίξεις που εμποδίζουν, μπλοκάρουν και πικραίνουν! Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο άμεσα από την σύνοδο Άρη – Κρόνου στον Υδροχόο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, καθώς και τα ωροσκόπια που έχουν προσωπικό πλανήτη κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

♈ Κριός

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου που δεν σου αφήνει περιθώρια ανεμελιάς και ελευθερίας με αποτέλεσμα να νιώθεις ανικανοποίητος. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς ξυπνά μέσα σου την νοσταλγική διάθεση από αυτή την Τετάρτη και οι ευαισθησίες σου χτυπούν κόκκινο! Ο Ερμής από το ζώδιο σου στις 7-8 του μήνα σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Άρη και τον Κρόνο και θα έχεις εποικοδομητικές επαφές και σημαντικές αποφάσεις. Φρόντισε να αποφύγεις τις κόντρες την Κυριακή γιατί ίσως να θέλεις να επιβληθείς με τα λόγια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αναπολείς στιγμές του παρελθόντος και έχεις την επιθυμία να γεφυρώσεις το χάσμα ανάμεσα σε σένα και ένα πρόσωπο του χτες. Δια μέσου της επικοινωνίας μπορείς να επιτύχεις το σκοπό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά υπάρχει στασιμότητα και κάποια σχέδιά σου μπλοκάρουν! Στα οικονομικά χρειάζεται αρκετό «κουμάντο» αυτό τον καιρό για να βρεις τις ισορροπίες σου!

♉ Ταύρος

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου η οποία και προβληματίζει για θέματα που αφορούν τους στόχους, το μέλλον, την καριέρα σου, νιώθεις ότι πιέζεσαι αυτό τον καιρό να αποδείξεις τα αυτονόητα! Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα υπάρξουν επαγγελματικές συζητήσεις που θα δώσουν λύσεις! Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς προσφέρει την στήριξη και την αγάπη από το περιβάλλον σου ενώ ένας έρωτας μπορεί τώρα να γεννηθεί μέσα από το φιλικό περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις σε μία πιο ευνοϊκή πορεία για τα αισθηματικά σου αφού η Αφροδίτη από τους Ιχθείς έρχεται για να γλυκάνει αυτό τον τομέα της ζωής σου ενώ μία νέα γνωριμία θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή στη καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι εβδομάδα που χρειάζεται να πιέσεις τις καταστάσεις, είναι εβδομάδα υπομονής και σκληρής εργασίας προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου! Στα οικονομικά υπάρχει στασιμότητα!

♊ Δίδυμος

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου που προσωρινά ρίχνει την διάθεσή σου γιατί υπάρχουν κάποια μπλοκαρίσματα σε συμφωνίες, έγγραφα, νομικές υποθέσεις. Προσπάθησε να μην τα βλέπεις όλα μαύρα! Η στήριξη που δέχεσαι αυτό το διάστημα από το κοινωνικό περιβάλλον σε βοηθά σημαντικά, ενώ οι φίλοι είναι στο πλευρό σου σε κάθε σου βήμα! Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς βελτιώνει το κλίμα στην καριέρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην χάνεις την ρομαντική διάθεση αυτή την εβδομάδα. Το ξέρω ότι έχεις ως προτεραιότητά σου τα επαγγελματικά αυτή την περίοδο, όμως αν είσαι σε σχέση πολύ φοβάμαι ότι θα έχεις γκρίνιες αυτή την εβδομάδα ότι είσαι στον κόσμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά ανοίγονται καλές προοπτικές και μάλιστα η εβδομάδα είναι παραγωγική και δημιουργική για σένα. Τα οικονομικά είναι ακόμα ευάλωτα!

♋ Καρκίνος

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου που σου ζητά κλείσεις κάποιες δυσάρεστες εκκρεμότητες του παρελθόντος, είτε οικονομικές είτε και ερωτικές. Η ψυχολογία σου στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι βαριά όμως το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να έρθεις και πάλι σε ανάταση! Η Αφροδίτη από αυτή την θέση σε βοηθά διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και όχι μόνο. Θέλεις να ταξιδέψεις, να μορφωθείς, να ξεκινήσεις μία νέα καλλιτεχνική δραστηριότητα και γιατί όχι … να αποκτήσεις νέα εφόδια που θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ πιο όμορφα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας με διαφορά ηλικίας; Έρωτας με απόσταση; Έρωτας από το διαδίκτυο;;; Κάτι από όλα αυτά θα προκύψουν αυτό το διάστημα στην ζωή σου και θα σε συναρπάσουν! Πες ναι σε νέες εμπειρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Ερμής από τον Κριό φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις στα επαγγελματικά σου που σε ανεβάζουν πολύ! Στα οικονομικά δεν είσαι ακόμα ευχαριστημένος.

♌ Λέων

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου και είναι έκδηλος ο θυμός και η απογοήτευση για σχέσεις αλλά και συνεργασίες. Τα γεγονότα σου επιβεβαιώνουν ότι έχει έρθει η ώρα να σφίξεις τα δόντια και να αποδεχθείς ότι με κάποιους ανθρώπους δεν μπορείς να έχεις κοινή πορεία πλεύσης. Πέμπτη και Παρασκευή ο Ερμής από τον Κριό φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις που σε βοηθούν να βρεις λύσεις. Τέλος το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς γεμίζει και πάλι το πορτοφόλι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου θα αγγίξει κόκκινο! Μία αισθηματική σου σχέση, θα περάσει στιγμές έντασης, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα υπάρξουν απομακρύνσεις ή χωρισμοί. Πολύ απλά μπορεί αυτό το διάστημα να ζηλεύεις, να έχεις ανασφάλειες ή να εκφράσεις κάποια καχύποπτα συναισθήματα απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου βρίσκεσαι σε έναν αγώνα δρόμου όπου θα στεφθούν με επιτυχία οι προσπάθειές σου αρκεί να προσέξεις τις συνεργασίες σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν θετικά νέα από τα μέσα της εβδομάδας!

♍ Παρθένος

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου και εσύ χρειάζεται προσεκτικός στην απόδοσή σου στη δουλειά, φρόντισε όμως να ξεκουράζεσαι και επαρκώς! Μην τιμωρείς τον εαυτό σου, με υπερβολές αναλώνοντας όλα τα αποθέματα ενέργειάς σου! Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, αναθερμαίνει τις σχέσεις σου και σε βοηθά να περάσεις τρυφερές ρομαντικές στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η περίοδος είναι ευνοϊκή για να αναθερμάνεις το κλίμα στις σχέσεις σου αλλά και για να νιώσεις ότι βρήκες τον άνθρωπο με τον οποίο θα ζήσεις το δικό σου όμορφο παραμύθι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά σου οι απαιτήσεις είναι πολλές και το άγχος φουντώνει, όμως με έναν καλό προγραμματισμό θα τα καταφέρεις περίφημα. Στα οικονομικά σου είναι σκόπιμο από τώρα να έχεις λίγη αυτοσυγκράτηση γιατί η πορεία του μήνα θα σε δυσκολέψει.

♎ Ζυγός

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου και τώρα είναι η στιγμή που καλείσαι να δεις πιο ώριμα τα αισθηματικά σου, αλλά και τις προσωπικές σου επιθυμίες. Κάποιες ίντριγκες και καβγαδάκια με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανά, ίσως γιατί και η δική σου συμπεριφορά θα είναι πιο σκληρή! Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς νιώθεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την ανάγκη να ανανεωθείς, να ξεφύγεις για λίγο από την απαιτητική καθημερινότητά σου και να φροντίσεις το πολυτιμότερο όλων … τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν είναι και η πιο ρομαντική εβδομάδα για τα αισθηματικά σου, νιώθεις ανικανοποίητος ή ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει βάζει κάποιες αποστάσεις από εσένα. Δείξε υπομονή και ψυχραιμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες ευνοούν την βελτίωση της εργασίας σου αυτή την εβδομάδα γεγονός που θα σου δώσει θάρρος! Στα οικονομικά για την ώρα δεν υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου και οι συγκρούσεις στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας είναι αναπόφευκτες. Προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην είσαι υπερβολικός στις αντιδράσεις, βάλε νερό στο κρασί σου. Μείνε μακριά από παρελθοντικές καταστάσεις που σε φθείρουν! Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς την Τετάρτη θα γλυκάνει την καθημερινότητά σου αλλά και τα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Χαμογέλασε φίλε Σκορπιέ και ετοιμάσου να ζήσεις πολύ όμορφες στιγμές στον αισθηματικό τομέα! Η ένταση, το πάθος, ο ερωτισμός, η τρυφερότητα αλλά και η κτητικότητα θα κάνουν τον τομέα του έρωτα, να αναγεννηθεί και πάλι στη ζωή σου. Θα σου δοθούν οι ευκαιρίες να διασκεδάσεις, να ξεσκάσεις, να φλερτάρεις, να ερωτευτείς και να έρθεις πιο κοντά σε ερωτικές υποθέσεις που είχαν παγώσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η Πέμπτη και η Παρασκευή είναι μέρες ιδανικές για να προχωρήσεις σε επαγγελματικές επαφές που είναι για σένα σημαντικές! Στα οικονομικά βρίσκεσαι ευνοημένος και ανακουφισμένος από τις εξελίξεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου και εσύ είναι σημαντικό να προσέξεις περισσότερο την συμπεριφορά σου σε κοινωνικές επαφές. Απόφυγε εντάσεις με αδέρφια και πρόσεξε οποιοδήποτε μήνυμα που στέλνεις. Η σκληρότητα στα λόγια σου μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με μπελάδες. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς στην ζεστή αγκαλιά της οικογένειας, ενώ χαρμόσυνα γεγονότα μέσα στο σπίτι σου σε βοηθούν να βρεις και πάλι τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αν αποφύγεις το καυστικό χιούμορ, τις μπηχτές με υπονοούμενα και την αδιαλλαξία, η εβδομάδα θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς βοηθά στην ανάπτυξη της οικειότητας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπαίνεις σε μία περίοδο που θα πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία σου! Ευνοούνται σταθερά συμφωνητικά. Στα οικονομικά η εβδομάδα είναι αρκετά περιοριστική!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου μία όψη που επηρεάζει τα οικονομικά αλλά και ερωτικά σου και σου ζητά να πειθαρχήσεις και να βάλεις όρια. Η κακή διαχείριση των χρημάτων σου, θα σου φέρει απώλειες και η σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής θα κλονιστεί, αν συνεχίσεις να απαιτείς παράλογα! Από την Τετάρτη η Αφροδίτη από τους Ιχθείς σε βοηθά να ηρεμήσουν οι επαφές και οι επικοινωνίες σου ενώ θα δεχθείς και κάποιες όμορφες προτάσεις που θα σου δώσουν ελπίδα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο τρόπος που επικοινωνείς, τα λόγια που θα χρησιμοποιείς αλλά και η εκφραστικότητά σου, θα έχουν ένα πιο τρυφερό και συναισθηματικό στυλ, φίλε μου Αιγόκερε. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων, σε καλεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου μέσα από τα λόγια σου και σε βοηθά να ξεχάσεις για λίγο τους προβληματισμούς σου και να σταθείς επί της ουσίας στο άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα σκληρής εργασίας και οργάνωσης, μπορεί να πιέζεσαι όμως είσαι τόσο συγκροτημένο άτομο που με θυσίες θα τα καταφέρεις. Στα οικονομικά είσαι ζορισμένος επειδή υπάρχουν εμπόδια στα σχέδια που έκανες.

♒ Υδροχόος

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου στο ζώδιο σου, και εσύ είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις ακραίες συμπεριφορές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως τους καυγάδες. Ό,τι κι αν συμβεί, κάνε υπομονή και συγκρατήσου. Να είσαι ψύχραιμος και να αποβάλλεις κάθε ίχνος εγωισμού! Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθείς από την Τετάρτη ευνοεί την τόνωση των οικονομικών σου! Ο Ερμής από τον Κριό Πέμπτη και Παρασκευή σε ωθεί για επικοινωνία ή και για μία σύντομη μετακίνηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πιο καλή η μοναξιά από εσένα που δεν φτάνω λέει ένα τραγούδι που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα αυτή την εβδομάδα. Τα αισθηματικά σου δεν είναι η προτεραιότητά σου, είτε γιατί έχεις παγώσει από κάποιες συμπεριφορές, είτε επειδή θέλεις την ελευθερία σου, είτε επειδή έχεις πληγωθεί. Πάρε τον χρόνο σου για να επανεκτιμήσεις καταστάσεις και ανθρώπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι ο καιρός που πρέπει να δεις σοβαρά το μέλλον σου και να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία σου έστω και αν αυτό σε πιέζει! Στα οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση!

♓ Ιχθύς

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, η εβδομάδα ξεκινά με την σύνοδο Άρη – Κρόνου και εσύ τώρα πρέπει να αποβάλεις τις ανασφάλειες, τα άγχη και τις φοβίες! Μείνε μακριά από παρασκηνιακές κινήσεις, κουτσομπολιά και από ανθρώπους που στην ουσία δεν σε αγαπούν πραγματικά! Αυτή την εβδομάδα εισέρχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο σου (Αυτή την Τετάρτη) και σταδιακά μπορείς να νιώσεις πιο όμορφα , ανάλαφρα, ανανεώνοντας την εμφάνισή σου και απολαμβάνοντας ωραίες στιγμές με πρόσωπα αγαπημένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου σε κάνει να επιζητάς την αρμονία, την τρυφερότητα και το συναίσθημα. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και η εκφραστικότητά σου σε κάνει να ξεχωρίζεις. Οι ερωτικές επιτυχίες που θα έχεις αυτό το διάστημα θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και πάλι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλα άλματα γίνονται στα επαγγελματικά σου και δεν θα σου βγουν σε κακό! Ο Δίας και ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σου φροντίζουν να σε βοηθούν και να βάζουν τα δυνατά τους για την προσωπική σου ανέλιξη! Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ