Quantcast

http://picasion.com/

Πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ με 500€ φτιάχνει ζαχαροπλαστείο στη Βέροια

Πασχαλινά αυγά με άρωμα ΠΑΣΟΚ και 500εύρα στον καταπράσινο διάκοσμό τους δημιούργησε ζαχαροπλαστείο στη Βέροια, ενόψει Πάσχα και φυσικά έχουν γίνει ανάρπαστα και viral. Όπως βλέπετε και στην διπλανή εικόνα, τα πασχαλινά αυγά ΠΑΣΟΚ έχουν -ασφαλώς- πράσινη ζαχαρόπαστα, χαρτονομίσματα των 500 ευρώ και το ένδοξο σήμα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος. Ο ζαχαροπλάστης και δημιουργός του πασχαλινού αυγού ΠΑΣΟΚ, Αργύρης Σακαλής πήρε την απόφαση να φέρει τον ήλιο τον πράσινο στο φετινό μας Πάσχα. Και μάλιστα, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις!

Όπως είναι λογικό, οι πελάτες έμειναν άφωνοι και μόλις το ανέβασε στα social media έγινε ένας μικρός χαμούλης, με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» και τα πειράγματα να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζαχαροπλαστείο «Τρίγωνο», πέρα από το πολιτικό σκηνικό, επεκτάθηκε και στον αθλητικό κόσμο. Δημιούργησε αυγά με ποδοσφαιρικές ομάδες όπως για παράδειγμα τη Βέροια, τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη.

Δείτε φωτογραφίες:






12 σχόλια:

  1. Λίγη ντροπή δεν υπάρχει? Τόσο εύκολα ξεχνάει αυτός ο λαός?
    Κατέστρεψε την Ελλάδα, χρωστάει εκατομμύρια στο κράτος, όπως και η ΝΔ, και τολμάνε να εμφανίζονται.
    Η κατάσταση είναι βαριά άρρωστη και ξεκινά μάλλον από τον λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστα... να φερουμε τον κασιδιαρη να μας λυσει ολα τα προβληματα! Καρατε ξερει;

      Διαγραφή
    2. Μόνο ενας ηλίθιος κάνοντας το ίδιο πράγμα, περιμένει διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Βαριά ηλίθιος.
      Πολύ βαριά ηλίθιος. Και του φταίει ανάλογα, ο Κασιδιάρης, ο Τσίπρας ή ο Μητσοτάκης.

      Διαγραφή
  2. ΑΡΓΥΡΗ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΕΚΑΡΑ! ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ!!!😊

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους ψευτόμαγκες και τους βαλτούς από το μητσοτακέϊκο κάποια στιγμή θα τους ψηφίζεις εσύ, εγώ ποτέ!!!
    Χρειαζόμαστε να έχουμε, πάνω απ'όλα, Χριστό και Ελλάδα!!!
    Καλή Ανάστασή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα τελευταία δέκα χρόνια παρέλασε από τη Βουλή κάθε καρυδιάς καρύδι. Τους είδαμε και τους αξιολογήσαμε όλους. Ήρθε καιρός να ξαναπεράσουμε στην κανονικότητα. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει, είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Γιατί όσα αρνητικά κι αν του προσάψουν, τα θετικά που έκανε για τη χώρα δεν τα έχει κάνει κανείς άλλος. Και ο λαός αυτά δεν τα ξεχνάει. Ίσα ίσα που τα αναπολεί. Καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μας λές ρε μαραμένη φράουλα; Απο το ΠΑΣΟΚ αρχισε η κατηφόρα μας. Φάγανε κι ακόμα τρώνε , για πενήντα χρόνια μπροστά. Αντε με τον κάθε πικραμένο.

      Διαγραφή
  5. Όλοι εσείς που λέτε ότι λέτε είμαι σίγουρος ότι έχετε ψηφίσει το παλιο ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ του Αντρέα οπότε τώρα δεν ισχύει το ρητό εκεί που φτύνω δεν γλύφω. Αντε βρε αθάνατε βεροιωτη. Σαράντα χρόνια εν ζωή πάντα με εκπλήσσεται βρε ατιμουληδες. Καλή ανάσταση σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά για ένα αυγό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως βλέπω από τις φώτο, δεν φτιάχνει μόνο πασοκοαυγά. Έχει και άλλα σχέδια, για όσους ξυπνάει άσχημες αναμνήσεις η πασοκοεποχή. Κι εγώ ήμουν και είμαι αντι-πασοκτσής, αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την επιχειρηματικότητα και τις ατάκες τύπου "αν ήταν το πασόκ θα ...". Δυστυχώς όμως το βαρέλι της πολιτικής ξεφτίλας δεν έχει πάτο. Όχι μόνο στην ελλαδίτσα , αλλά ακόμα και σε "σοβαρές" χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέρυσι τα αγοράζαμε από τον Κόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ