Quantcast

http://picasion.com/

«Κλείδωσαν» τα γυρίσματα του «Κόκκινου Ποταμιού» στη Βέροια

Το «Κόκκινο ποτάμι», η μεγάλη επιτυχία του Μανούσου Μανουσάκη που προβλήθηκε τη σεζόν 2019-2020 από το OPEN, περιγράφοντας τα τραγικά γεγονότα της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου με αφορμή τον έρωτα δύο νέων, επιστρέφει στην ίδια συχνότητα με τον δεύτερο κύκλο του. Το πρωταγωνιστικό καστ έχει ήδη κλείσει και αποτελείται από τους Αναστασία Παντούση, Όμηρο Πουλάκη, Κωνσταντίνο Καζάκο, Δήμητρα Σιγάλα, Σωτήρη Χατζάκη, Πέτρο Ξεκούκη, Κέλλυ Γιακουμάκη, Άγγελο Ανδριόπουλο. 

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν άμεσα και θα πραγματοποιηθούν σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Βέροια και Παλαιό Παντελεήμονα. Σε λίγο καιρό, η πόλη μας θα γεμίσει τηλεοπτικά συνεργεία και φυσικά τον μεγάλο σκηνοθέτη που έχει ισχυρούς δεσμούς με την περιοχή μας. Ακόμα και δεν έχει ξεκαθαρίσει πόσοι κομπάρσοι θα παίξουν στην σειρά κι αν προτιμηθούν πάλι άνδρες και γυναίκες από τη Βέροια, όπως είχε γίνει την προηγούμενη φορά.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ