Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Bόλεϊ: Ήττα με 1-3 σετ για τον Φίλιππο

Δεν τα κατάφερε η ομάδα της Βέροιας στον α’ αγώνα μπαράζ για την παραμονή στη Volleyleague, καθώς στο ΔΑΚ Δ. Βικέλας ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ του Άθλου Ορεστιάδας, στο τέλος ηττήθηκε με 1-3 σετ από την θρακιώτικη ομάδα. Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Μακροχώρι και σίγουρα δεν διεκδικεί «δάφνες ποιότητας», οι αθλητές της Ημαθίας, έδειξαν πάθος για τη νίκη, έδωσαν δυνατές μονομαχίες και κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο πλευρό τους. 

Στα κρίσιμα σημεία όμως οι «ερυθρόλευκοι της Βέροιας» πέρα από κάποια σφυρίγματα της διαιτησίας, «πλήρωσαν» την πολυήμερη αγωνιστική απραξία, καθώς φάνηκαν να ξεμένουν από δυνάμεις, σε σχέση με τους φιλοξενούμενους, που βρίσκονταν σε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Μετά από το σημερινό αποτέλεσμα και ενόψει του β ματς στην Ορεστιάδα (4/5) η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τα παιδιά του Τάκη Χριστοοφορίδη, προκειμένου ισοφαρίζοντας 1-1 τις νίκες να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για τη σωτηρία, επιστρέφοντας τη σειρά των αγώνων σε 3ο ματς στη Βέροια (7/5), όπου θα κριθεί οριστικά το εισιτήριο για την Volleyleague της επόμενης σεζόν.

Tάκης Χριστοφορίδης (Προπονητής Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας): 

«Μας επηρέασε πολύ το γεγονός η αποχή που είχαμε από τους αγωνιστικούς ρυθμούς και οι λιγοστές προπονήσεις. Αν είχαμε λίγο περισσότερες δυνάμεις σε κάποιες κρίσιμες φάσεις στο 2ο σετ, που τις χάσαμε από αψυχολόγητες ενέργειες, λόγω κόπωσης και γινόταν εκεί το 2-0, τότε το παιχνίδι θα εξελίσσονταν αλλιώς. 

Και στο 4ο σετ όμως προηγηθήκαμε με 21-19, βγαίναμε συνέχεια με ένα μπλοκ, αλλά δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις, γιατί δεν είχαμε δυνάμεις. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές μου για την προσπάθειά τους, γιατί για μένα που ξέρω τις προπονήσεις που κάναμε, θεωρώ ότι υπερβάλλαν εαυτούς.

Θα ξεκουραστούμε λίγο και θα πάμε να παίξουμε στην Ορεστιάδα ελεύθερα, γιατί σήμερα το άγχος το είχαμε εμείς και να παίξουμε την παραμονή σε ένα ακόμη αγώνα στη Βέροια..».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ