Quantcast

http://picasion.com/

Τα πάντα μας ετοίμασε το «Ειλικρίνεια». Κοκορέτσια, αλμυρά τσουρέκια ακόμα και μαγειρίτσα!

Για παραγγελίες στο τηλ. 2331061683
Σε πυρετό πασχαλινών προετοιμασιών βρίσκεται το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», για να μας στρώσει όπως κάθε χρόνο το πιο νόστιμο και ποιοτικό πασχαλινό τραπέζι. Τα πιο ιδιαίτερα και πρωτότυπα κρεατοπαρασκευάσματα, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη, μας περιμένουν για να στολίσουμε και φέτος το πιο γιορτινό οικογενειακό τραπέζι. Αρνιά και κατσίκια, κοκορέτσια, σεφταλιές, τσιγεροσαρμάδες με παραδοσιακή συνταγή με γέμιση συκωτάκια και όλα τα μυρωδικά, γαρδουμπάκια, λουκάνικα, μπιφτέκια, κοντοσούβλια χοιρινά, πρόβεια και κότας, σουβλάκια χοιρινά, μοσχάρι και κότας, όλα χειροποίητα και έτοιμα για τη σούβλα, τη σχάρα και το φούρνο.


Και φυσικά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» θα μας ετοιμάζει καθημερινά τα γνωστά του κρεατοσκευάσματα, με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι ή αρνί, γεμιστά με αλλαντικά, τυριά, λαχανικά και όλα τα καρυκεύματα που χρειάζονται, για να μπουν κατευθείαν στο φούρνο. Ακόμα και την μαγειρίτσα μας ετοίμασε, για να τη ρίξουμε καταυθείαν στην κατσαρόλα!  ορεκτικό.


Και φυσικά τα πεντανόστιμα αλμυρά τσουρέκια, γεμιστά με μοσχαρίσιο κιμά, που γίνονται ανάρπαστα από τα βαφτιστήρια και λατρεύουν όλες οι νονές! 

Ελάτε στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στη Βέροια, στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής), επιλέξτε τα εδέσματα που θα στολίσουν το τραπέζι σας η κάντε την παραγγελία σας και απολαύστε το πιο νόστιμο Πάσχα!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ